Šta kaže narodni poslanik na optužbe da je pozivao na ubistvo predsednika?(VIDEO)

Ostavite komentar


  1. O ja sam čuo nešto morbidnije i bolesnije od ovog narodnog poslanika. Rekao čovek pre mar meseci da Kinezi planiraju da izmeste zgradu Skupštine Srbije jer su tu našli zlato pa će otvoriti rudnik.

  2. Vidite ljudi foliranta. Ide mu plata poslanička od preko 1.000 Eu i on tera da prebaci normu.
    Ide on evo već oho ho i laprda svakojake gadosti.
    I šta je tu problem?
    Pa problem je što ga emitujete javno. Šta će ikome da sluša ovoga plitkoumnog nedoškolovanog prevaranta. Problem je što se misli da on nekoga predstavlja, vodi, i to Beogradjane.
    E, dobroj’tro Milosave.

  3. Ma da, svi imate novca za advokate. Oni rade ko ih dobro plati, pokrenite tužbe protiv bolesnog mediokriteta, koliko prođe toliko mu naplatite baljezganja za deficitarne mozgom i moralom . A od Rio Tinta i pored njihovog „guslanja“ ništa a ako se ipak pokuša nešto to će biti na silu pa i odgovor mora biti u jednakom „stilu“ da bi se korporativni terorizam neutralisao.

  4. Rekao cuta i to ne jednom…ponovio vise puta u vise navrata.Najveci krivac je svakako Aleksandar Vucic,jer je na njegovu inicijativu smanjen cenzus na 3 posto,pa sada u skupstini Srbije sede neki koji ne bi sedeli ni u boljim kafanama!!Kopacemo!!!

  5. Ako je do laprdanja u tom „sportu“ tvom „kućnom svecu“ i tvom predsedniku tu ravnog nema. 365/24. Nije to ptoblem nego što se nalazi na skroz pogrešnom mestu odakle pravi nemerljivo više štete od ovog poslanika.

  6. Koji žele da ubiju ćute,ne iznose javno svoje planove (bar ja tako mislim) eee prvorođeni koji je ovo atentat po redu na tebe? Izigravaš Fidela sa Kube? Kojim tempom si krenuo pobedićeš ga svakako u dugim govorancijama,monolozima i broju izmišljenih atentata.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.