Aleksandar Obradović 21. decembra na protestu 1 od 5 miliona u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Puni ste fora, neverovatno, a jos neverovatnije koliko se ljudi navto lepi… Ma, bar cete da se veselite i provodite, druzenje je vazno…

  2. Predlazem da se i zastitnik obrati skupu i svima nama pokaze papire – dokaze da li je i kada bilo sta uradio povodom slucaja Obradovic. Dosta je neistina izneo poslednjih dana, a vi ste sucesnici u tome jer mu dajete prostora.

    1. Stvarno bi trebao da nam kaže istinu a ne da zloupotreblja čitav ovaj slučaj i baca prašinu u oči građanima pričama kako je on tražio od MUPa, kako mu MUP nije odgovorio ali rok nije istekao pa će morati da menja zakon zbog predugogo roka,. ali eto, i bez obzira što rok nije istekao, on je poslao urganciju MUPu….Ljudi, neka sutra dođe i svima nama pokaže dokument kad je pokrenuo postupak prema MUP i koji je rok naznačio jer rok određuje sam ombudsman (koji ne može da bude kraći od 15 dana ni duži od 60 dana). Dosta je laži. Ovo je sledeća institucija koju moramo osloboditi i vratiti građanima!

  3. Obradović će biti u Beogradu, jadničku još mu uvek nije jasno da ga koriste za svoje ciljeve. Kad ga iskoriste ispljunuti će ga kao potrošenu žvakaću gumu.

    1. Vaš komentar nije dovoljno jasan.
      Čoveče opredeli se na čijoj tj kojoj si strani ????

    2. One koje je otkrio bi ga ubili verovatno da nije javno to objavio. A Ti Pero kusaj taj Tvoj sendvič i obavezno uzmi sok da se ne zagrcneš.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.