Aleksandar Šapić gradonačelnik Beograda do novih izbora?

Ostavite komentar


  1. Kakvi izbori više, sve je jasno. Ko gubi ima prava da se ljuti, a to je stvar pojedinaca. Šapić je odličan izbor

  2. Ja mislim da Vesić treba da bude bar Zamenik Gradonačelnika jer je Beograd tako glasao i to zaista zaslužio.

  3. Da nije ušao u SNS Sapic bi dobio više glasova jer je po mom mišljenju dobro obavljao posao na Novom Beogradu.

  4. Gorana Vesica za gradonscelnika.Mozda ce ispuniti obecanje koje je dao 2015 g.da ce gradjani Guberevca opstina Sopot dobiti vodu do 202
    0 g.Sedam godina je proslo,plac za bazen je kupljen i nikada nam nece dovesti vodu.Nosimo vodu u plasticnim kanticama, udaljeni smo 30 minuta od Bgd. Sada imam 70 g pa kada cu da imam gradsku vodu?

  5. Covek katastrofalno izgubio izbore Na N.Beogradu a sad ce da nam bude gradonacelnik beograda ? Alal ti vera Djilase sto si spasio Vucica.

  6. Kod nas je haos sa parkingom zagradjuju druga kola na parkingu,parkiraju po ulici,niko ne kontrolise bahato parkiranje Ako uredi kao sto je Novi Beograd to je haos.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.