Aleksandar Šapić mogući lider beogradskih naprednjaka?

Mogući ishod bitke za Beograd unutar SNS, prema izvorima Danasa

Ostavite komentar


  1. Dobro se on uhlebljuje, najpre demokrata, pa nešto između, pa SNS, pa će biti ponovo sa nekom novom vlašću… Za njega nema zime!

  2. Ovo je probni balon. Onda Vucic ceka da mu Ipsos dostavi rejtinge, pa izborni inzenjering tim dalje donosi odluke u vezi sa Sapicem. A Sapic se u vezi svog angazmana pita koliko i ja.

    1. Baš tako samo je pitanje ko ga se sve “ boji“ i ko mu sapliće nogice !!!

  3. Vucic je ranije govoreci o Sapicu rekao da je doktorirao na nekoj livadi kod Mladenovca.Sada hoce da mu on bude nosilac liste za Beograd!

    1. Ne nego će da pliva u vašoj kanalizaciji, gde se talože fekalije iz celog Beograda. Možda je trebalo da pliva oko Mauricijusa.

  4. Ako hoćeš da uspeš u današnjoj Srbiji
    (recept):
    1. Zavoleti Vođu (uslov nije neophodan)
    2. Biti „moralan“ i učlaniti se u SNS (uslov je najneophodniji)
    3. Imati puno „empatije“ za onog koji posle dvadesetak godina staža ostaje bez
    posla zbog tebe
    4. Podržavati vlast uvek i na svakom mestu
    5. Kad sve ovo prođe, praviti se naivan kao da nikad nisi bio deo pošasti!

  5. Bojim se da će se sve ovo završiti jako tragično za sve nas. Kada zatvorite sve normalne kanale demokratije rađate ulicu a ona nosi masu i revolucionarnu pravdu.
    Zlo!

  6. A za to vreme, taj isti Šapić se savim ozbiljno (čak se i ne smeje!) predstavlja kao nekakva „opozicija“ i ne samo što je ravnopravan učesnik u onom presmešnom „dijalogu“ između vlasti i opozicije (samo ni jasno na kojoj strani), nego čak i postavlja uslove da dijalog bude bez posredovanja evropskih parlamentaraca!
    Ne, stvarno, ovakvo nešto je moguće samo u Srbiji! Možda još i u Nambiji…
    Ja bih voleo da se ovde javi neko ko podržava Šapiča i pokuša da nam mirno, staloženo i bez vređanja obrazloži koje kvalitete vidi u Šapiću i šta očekuje da će Šapič poboljšati u Srbiji i u njegovom životu i zašto misli da je Šapić to u stanju da uradi.
    Ponavljam, samo mirno, staloženo i bez vređanja (ako je ikako moguće) jer to me stvarno zanima i neću mu/joj ništa zameriti na njegovom/njenom političkom uverenju, ako je to stvarno čisto političko opredeljenje i nema nikakvu ličnu korist od svoje podrške Šapiću.
    Lično znam jednog ko je sad kod Šapića. Znam ga od detinjstva kao mediokriteta i nikogovića. To je neko ko je „uspeo“ da čak 7 godina „studira“ Megatrend pre nego što je „diplomirao“ i prvo „zaposlenje“ mu je kod Šapića. U njegovom slučaju se svakako ne može govoriti o čisto političkom uverenju, nego samo o čistom uhlebljenju. Takvi me ne zanimaju, nego samo oni koji stvarno i iskreno podržavaju Šapića iz čistog uverenja i ničeg više! Voleo bih da mi objasne zašto.

  7. Da sam na mestu ovog preletaca pocrveneo bih i po hitnom postupku se povukao sa politicke scene Srbije u misju rupu.

  8. Bogami neće Vučić sa njim lako u odnosu na Vesića jer on je ipak nezavisnija ličnost i Vučić će morati da prihvati neke njegove uslove, jer ne treba zaboraviti da je Šapić glavni baja u Novom Beogradu, i ako Vučić želi neki uspeh u Beogradu Šapić je nezaobilazni faktor.

  9. Da li oni mogu da nadju jednog sposobnog i obrazovanog coveka ili je samo bitno da je neko „spreman na saradnju“?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.