Aleksandar Šešelj: Srbija treba da uđe u politički, ekonomski i vojni savez sa Rusijom

Ostavite komentar


  1. Srbija po zelji nas mladih treba de ide u EU.Ne mrzimo moji prijatelji i ja Rusiju ali obozavamo EU gde pripadamo.

  2. Vala nikad sa Rusijom samo dalje neka drzi svoje sape od Srbije . Nase mesto je u EU i nasi mladi su za to .

  3. „Dečko koji obećava“ je naziv „kultnog“ filma ! Al’ ovaj dečko NIŠTA (dobro) ne obećava !! „Iver ne pada dalje od klade“ !!!

  4. „Kako bismo osigurali svoju zemlju i svoje nebo“ ajde de, osigurali bismo na neki nacin svoju zemlju okruzeni NATO, e nebo je malo teze bas zbog NATO okolo naokolo, zatvore ti nebo i? a mogu da ti zatvore i granice I? a vas bivsi clan g. Vucic kaze da mi hocemo da budemo neutralni, bilo bi lepo da se dogovorite sta ko hoce. Napredno. Ziveli

  5. Mali, ne zboriš pametno. Ne daj Bože da ti odlučuješ o našoj sudbini. Em trpimo tvog tatu, em treba još i tebe. Pa mnogo je, sine.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.