„Aleksandar Vučić će morati da bira između svoje i Vulinove fotelje i ispunjenja zahteva“: Sagovornici Danasa o sudbini protesta „Srbija protiv nasilja“

Ostavite komentar


  1. Neverovatno je koliko se blamirate. Administracija SAD ne krije da je izmislila sve u vezi Vulina da bi na taj način naterala Vučića da prizna Kosovo ali Vi i dalje trubite staru priču.

  2. potpuno ste nesposobni, narod izasao u stotinama hiljada i nista, nije iskljuceno ni da ne zelite pad rezima, jer biti ovoliko smotan deluje nestvarno

  3. Колико испразних речи од стране опозиционих представника који ни сами не могу међусобно да се договоре шта желе. Једно је сигурно, покушај да се искористи реакција дела народа на трагедију, осуђен је на пропаст, јер народ види и осећа сво лицемерје оних којима је само долазак на власт у глави, не бирајући средства.

  4. bio bi red da vise nesetaju jer stvarno narod neobraca paznju na njih.

  5. Spontani protest 1 od 5 miliona trajao je 42 nedelje za redom… Preuzeo ga je deo kontrolisane opozicije i završio se, kao što će se završiti i ovaj, naglim gašenjem. Srbi nikada ništa ne mogu da izvedu do kraja. Zato smo tu gde jesmo.

  6. Steta sto nemate „like“ i „dislike“ na postojece komentare.

  7. Mislim da opozicija ne zeli da otera Vucica sa vlasti jer ocekuje da ce uskoro Srbija morti da prizna Kosovo. Svako i u Srbiji i na Zapadu zna da Vucic ima svu vlast u Srbiji i da americka optuzba da Vulin ian veze sa drogom je jasno da oni kazu da je Vucc taj i takav, an Vulin. Zapad i EU ne zele da menjaju Vucica jer mogu da ga ucenjuju i da ga na kraju posalu na visegodisnju robiju ako ne bude slusao.

  8. NE ZNAM DA LI IRONICAN ILI MAXIMALNO PARADOXALAN….BEZ LOGIKE U SVAKOM SLUCAJU….AMERICKA ADMINISRACIJA JE “ SVE IZMISLILA “ …PA TO SU OZBILJNE DRZAVE I TO JE VAN SVAKE PAMETI TO STO TI TVRDIS…TU SE SVE MJER I 100 PUTA PRIJE NEGO STO SE “ ISJECE „

  9. Samo smenu Vucica treba traziti a ne ispijati narod glupim setnjama koje ne vode nicemu.Covek ne zeli da da nista i u pravu je sto on vama da ispunjava zelje on je vlast i tako sebe slabi.Moras da ga nateras i da ga boli pa ce dati.Ovako se raduje smesno malom broju ljudi pa ce da se sprda sa tim a ima do izbora jos 3 godine.

Ostavite komentar


Politika

Šutanovac ušao u raspravu: Koliko je Kurti bio udaljen od Bajdena i Kamale Haris u Čikagu? (FOTO) 10

Šutanovac ušao u raspravu: Koliko je Kurti bio udaljen od Bajdena i Kamale Haris u Čikagu? (FOTO)

Dragan Šutanovac, bišvi ministar odbrane Srbije i bivši lider DS-a, sada osnivač nevladine i predsednik nevladine organizacije Savet za strateške politike ušao je u raspravu na mreži Iks povodom toga koliko je Aljbin Kurti, premijer Kosova, bio udaljen od pozornice na konvenciji američkih demokrata u Čikagu, na kojoj se Džozef Bajden i zvanično povukao, a Kamala Haris potvrđena kao predsednička kandidatkinja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.