Aleksandar Vučić dolazi u Niš istog dana kada ProGlas ima tribinu?

Ostavite komentar


  1. Postao je potpuno nebitan lik koji juri po zemlji i pokušava da nešto otvori, bitno ili nevažno njemu ništa ne znači.

  2. Što znači da će na tribini Proglasa biti nišlije, a na njegovom skupu doveženi ko zna odakle, što poništava svrhu njegovog dolaska.

  3. Ukrao je parolu za izbore, kopirao potpise ProGlasa, a sad i ovo…Ne ume ništa sam da smisli?

  4. O Vučiću misle sve najgore a plaše ga se da u isto vreme bude na istom mestu sa neistomišljenicima?

  5. Na svojim skupovima viče iz sveg glasa kako on neće da vlada ovim drugima, izdajnicima i lopovima. Lepo priznao da vlada, kao Kralj ili Car,zato je i izabrao za saradnike one bez obraza, nesposobne i bez kičme a za podanike one koji kupuje praznim pričama. Ovim drugi mu ne bi dozvolili da vlada već bi ga spustili samo na ono što po zakonu sme da radi.
    Toliko se uplašio gubitka vlasti da rešio da ide ljudima po kućama. Bio bi spreman da se spusti i u septičku jamu ako bi mu to pomoglo.

  6. Steta sto proglas nije na listi. Imali bi milion glasova. Bili bi bolji od kompletne opozicije.

  7. Идиоту је циљ да изазове крвопролиће међу Србима. Његови Радикали су ратовали са свим комшијама па би сад пошто пото да изазове зло у свом народу. Господе Боже спаси нас и склони Сатане и његових аутобуса.

  8. Ljubo@
    Ko je napravio vilu na Kosmaju od 500 kvadrata?
    Ajmp poreklo imovine ovih iz Proglasa i svih u trci za vlast.
    Oce deecenijams zamenjuju samo cobane.

  9. Nisam znao da mora Predsednik Srbije da sastanak sa Predsednikom Azerbejdzan i Predednikom Bugarske pomeri zbog nasilnika.

  10. @Milan, ne plaši ga se niko u direktnom razgovoru, plaši se on. Da li je ikada smeo da izađe na neki tv duel iako je još pre 10 godina pričao da sme i sa njih petoro i da će to učiniti. Nije, ni ti će, jer bi mu se postavljala nezgodna, ne naručena pitanja. Tu baš ne bi mogao da umesto odgovora priča o nečemu drugom, kao na pitanja Žaklini, jer bi sagovornici insistirali na odgovoru.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.