Aleksandar Vučić iz Pariza: Nije bio u planu susret sa Kurtijem, ne znam o čemu bismo pričali

Ostavite komentar


  1. Sta je bilo sa ipunjenje zahteva o isporuci Radoicica i sa rezultatime istrage o krvevom incidentu u Banjskoj ? Sta se to pravite mutavi ?

  2. Макрона води својој кући. Он није пожељан у Србији.

  3. У првој реченици овај нарцис и узурпатор признаје да је А. Курти премијер Косова, значи премијер или боље речено на српском језику председник владе, и то јавно, без ограничења и De Facto i De Jure. Прави Bajazzo !

  4. Dobili ste ultimatum da predate Radoicica kosovskim vlastima i da obavite istragu o incidentu u Banjskoj ? Sta se dogodilo ?

  5. Nije jasno kojim ste poslom u Parizu, na mirovnoj konferenciji , da ucestvujete ili da se istovarata po opoziciji ?

  6. Vucic ne samo da ne zna o cemu bi pricao sa Kurtijem , on cak nema pojma ni zasto je NATO bombardovao Srbiju. On tacno u broj zna koliko zemalja je „otpiznalo“ Kosovo, jedino pojma nema kako se zvanicno sve te drzave zovu. Kurtoazni skupovu na margini diplomatskih aktivnosti sa pojedinim stranim drzavnicima spadaju u njegov opis posla ali nemaju nikakvih opipiljivih koristi za Srbiju. Na tom Pariskom forumu se sigurno ne resevaju pitanja Srbije i Kosova ali se verovatno postavlja pitanje o slanju izvesnog Radoicica sa grupom Srpskog basibozuka u Banjsku i o privrzenosti Srbije miru i mirnom resavanju konflikata.

  7. Otišao u Pariz bez poziva. Šeta kuloarima da Makronu kaže „dobar dan“ i da ga slikaju. Kao što je onomad šetao kuloarima u Pekingu da sretne Putina i kaže mu „dobar dan“ i da ga slikaju. Spoljna politika Srbije se svela na „dobar dan“ u prolazu u kuloarima – uz slikanje.
    A nadmenost i samoljublje bez ikakvog pokrića su teme za Nušuća i Domanovića. Nego, u Srbiji nema ni njihovih naslednika, ni od korova. Sve je satrto, sasečeno i iščupano – To je tranziciona Srbija.

  8. pa i kurti ne bi želeo da se s tobom sastane, zar ne misliš samu je to želja, ne ne stoga pominjanje istog uvek u negativnom kontekstu , sto je tvoj manir….

  9. Nemas o cemu vise ni da pregovaras , sve si dao ! Sad izbori unapred dogovoreni pa da overis izdaju u parlamentu

  10. do Pariza pa odande opletes domacu opoziciju.Tamo sretnes i premijera Kosova.Sta ces,tezak zivot.

  11. Pa,ko sta ima da kaze kad si ti prisutan?Ti postavljas pitanja,na iste odgovaras a onda krivis novinare sto postavljaju „glupa“pitanja,to jest pitanja koja se tebi ne svidjaju.Tebi bi bilo najblaze receno mesto kod neuropsihijatra,jer valjda si i takvu instituciju otvorio za svoje vreme.

Ostavite komentar


Politika

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren 10

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren

Bivši predsednik Ustavnog suda i bivši rektor Univerziteta u Prištini Enver Hasani izjavio je danas da premijer Aljbin Kurti insistira na potpisivanju Ohridskog aneksa pošto je shvatio da je prevaren od lokalnih i međunarodnih savetnika, i da su postignuti sporazumi nepopravljivo štetni za Kosovo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.