Vučić: Napadači nisu nosili uniforme Vojske Srbije

Ostavite komentar


  1. Citat: Vučić: Napadači nisu nosili uniforme Vojske Srbije
    Komentar: Vučiću, Napadači nisu nosili oznake vojske i policije Srbije u uniforme, ali unifome i oruzje a i transportna sredstva su „pozajmlene“ od vojske i policije srbije.

  2. Majstore kako si sejao tako ces da kusas , ne moras nama da objasnjavas ko je kakvu uniformu ili oruzje imao ! licno mislim da su WAGNEROVCI sve ovo rezirali a ti ces da platis !!!!

  3. Izlaz iz izbora JE RAT. ISPROBANI RADIKALSKI MANEVAR. MEĐUTIM, EU I NJ2N STAV PREMA VUČIĆU JE NAŠ NAJVEĆI PROBLEM. ONI MU ČUVAJU LEĐA.

  4. Kako beše dalje? Aha, svakom dobronamernom čoveku je jasno da Srbija nije u ratu. Stvarno, zar ste očekivali nešto drugo kada se ovaj uhvatio vlasti? Još se nadate da se to neće desiti? Priprema i rat u Bosni.

  5. BAŠ TAKO je svojevremeno i Milošević tvrdio da Srbija nije u ratu i na kraju DOBIO BOMBARDOVANJE, ko se mača lati od mača i pogine, ovde je sve tako PROVIDNO i jasno ko dan .

  6. Ovo je sve Vučičevo maslo dabi se nekako održao na vlasti. Pokušava da kopira Putina. O nevidi koliko je mali i mi neznamo šta on uopšte hoče. Aman netreba više da nas brani niti on niti srpska lista. A šta tu traži crkva nek se puno nemeša jer svi znaju da je ona u sve umešana i ds se neprave naivni. Odazovitese pameti i krenite napred ovo nevodi nikuda.

  7. Pa nisu bili specijalci koje je poslala Bosna,Hrvatska ili Cg,sa oruzjem i uniformom koja se dobija u Srbiji.Vucicu ovaj nebitan znak uniforme nije dokaz da dzipovi sa ful naoruzanjem iz Srbije,nisu Srbi.Pa posle kazi da se Srbi uvijek brane u ratu,jer nikad Srbi nisu upali u drzave sa vojskom i oruzjem.E to se radi podmuklo,a tvoja laz je otkrivena.Kurti je gospodin za Vucica,bravo za policiju sto su profesionalci bili.Rispekt.

  8. Nesposoban predsednik i komadant Pazite to se zvanicno desilo na tlu Srbije Pobise ljude i dalje dovljajj a on se sataje sa Kvintom Aoni stoje iza podrske Kurtiju Totalno ludilo sve radi lose politike i nesposobnosti

  9. Srbija nije u ratu u sloveniji srbi u hrvatskoj srbi u bosni srbi u srbiji nisu bili ni slovenci ni hrvati ni bosanci a preko 30 godina ovi isti na vlasti

  10. Nista ne razumem Ovaj dan zalosti sutra je zbog stradalog policajca iki ovih drugih kojih se drzava odrice Jer red je ako je zbog njih da znamo ko su sta su i zasto su radili to sto su radili Ako je za i u korist Srbihe onda dan zalosti ilu tri dana zalosti Ali predsednik izjavio zalost i saucesce porodici policajca Verovatno zalimo njega

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.