Vučić odlučio: Neću reći nijednu reč o sastanku sa ambasadorima Kvinte

Ostavite komentar


  1. Очигледно је да представници Квинте не разумеју тешку позицију нашег народа.

  2. Vučićevo ćutanje može da se prokomentariše kao tako da nema više reči na Kurtijevo ponašanje prema Srbima na KiM.

  3. Pa kaži šta si pregovarao. Šta traže. Šta si obećao. Nije ovo samo tvoja zemlja. Ako se narod pita, narodu mora i da se kaže. Tvoja ustavna obaveza je da obavestiš parlament i narod. O ovako važnim pitanjima da ćutite, to je stvarno neprimeren. Ostavljate sumnju kod i onako besnih građana.

  4. Slušaj ti njega,a čitaj ove njegove sitne duše koje ga brane,na ovom portalu onakvog uniženog!E,sinji kukavci,stidite se gu*ice kad obraza nemate!

  5. Botovi,dzabe ste se preselili na ovaj portal,vase baljezganje nas ne dotiče.

  6. Za Julija te putujemo i za Keramikusa a ti nam nudiš Ćiru Bugarina, razbiraš li bratko bugarski voz neće se kačime .

  7. Onda ćemo da čekamo nekog od njih da nam kaže šta si opet zas*ao…

  8. Bez nekakve teritorijalne rszgraničenosti neće biti ni mira ni spokoja za sve na KiM

  9. uvek nešto treba raći ali na amerićki način,no pričanje je i ovako promaja,važno je šta čovek,društvo čini a govoriti se može svakojako

  10. Pa i do sada si pregovarao sam i nikog nisi obaveštavao,čak ni Skupštinu,nastavi i sada isto tako,svaka ti čast na ekstremnom ponašanju,to nigde jos nije zabeleženo u svetu, jedinstven biser sa greškom u materijalu.

  11. Tog coveka jednostavno treba uhapsiti pod optuzbom za visegodisnje krsenje ustava i zakona, pa neka dokaze da nije kriv.

  12. Progovori sliko. Ako nećeš ti narod će. Botine ovo nije vaše mesto. Čitajte kurir, informer, alo i td. To su vaše novine.

  13. Dzabe ti potrisi tolike pare na letenje tamo-vamo,kad od pocetka nisi imao nikakav mentalni ni intelektualni kapacitet da te razgovore privedes kraju u korist Srbije, kao kredibilan,razuman i odgovoran Predsednik, tako je mogla i moja baba od 80 i kusur godina da pregovara i da dobije jedan „Jadac“ kao i ti,da njime istera sama sebi oči ali da sačuva fotelju dok ne crkne,prilično jadno i bedno.

  14. Vučićevi botovi zaposeli Danas. Toliko su se uplašili da sad i ovde piskaraju gluposti.

  15. Mozda bi i nesto rekao.
    Ali kada mu zavrnu siju , nece smeti ni da pije vodu tri dana.
    Ucenik mora da slusa ucitelje.
    Kukavica bio i takav ce i …
    Cekamo.

  16. On ni po Ustavu NE VODI SPOLJNU NI UNUTRAŠNJU POLITIKU., već je to u nadležnosti Vlade Republike Srbije.Znači uzurpirao Ustav, najviši pravni akt ove zemlje.Zna on to, od prvog dana. A botovi postali neubedljivi, jer sve manje ljudi veruje u Njegove priče.

  17. Diktatori nikada needle svoje dogovore sa narodom, on mislim Srbija je njegova I njegove familije.

Ostavite komentar


Politika

ZLF: Tražićemo da se sastanemo sa Šolcom 10

ZLF: Tražićemo da se sastanemo sa Šolcom

Iz Zeleno-levog fronta saopštil isu da će zajedno sa kolegama iz opozicije tražiti sastanak sa kancelarom Olafom Šolcom u toku njegove posete Srbiji, kako bi mu preneli argumente protiv iskopavanja litijuma u Srbiji, ali i "razgovarali o evropskim integracijama, nedostatku vladavine prava i situaciji nakon izborne krađe koju je Vučić usavršio".

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.