Aleksandar Vučiċ nije Srbija: Poruka sa skupa desnih opozicionih stranaka u Kragujevcu

Ostavite komentar


  1. Tooooo…. evo ovakvi su za vreme 2. Rata streljali decu u tom Kragujevcu, zlo ne miruje

  2. Bili su izbori, birali smo i evo nam ga sada. Pogrešili smo debelo. Popravni je motka pa na ulice.

  3. Da je Vucic to odbio, onda bi bili za … Samo da bude suprotno. Sustina i kod jednih i kod drugih je da bude sve kontra

  4. Sa peščanim satom od 5 minuta, pa neka svako govori šta hoće.Nema upadanja u reč!
    Posle se okrene peščani časovnik i isto. neka onda neko priča u vetar, ili iznosi argumente. Čim se kskrene sa teme, ili krene vređanje, oduzima se reč i okrene se peščanik.
    da vidimo tu priču u nedogled!Ako neko troši minute za pravdanje, vređanje, postavljanje pitanja, njegova stvar. sagovornik nemora da odgovori na to, nego da priča šta mu je volja.Samo uživo, ne kao loto izvlačenje.

  5. Osim „nebuloza“ koje su izgovarali „rodoljupci“, zapanjuje broj pravopisnih grešaka u tekstu. Neko to odgore vidi sve…

  6. Pa i 500.000 hiljada glasova od svih tih desnih stranaka nije Srbija.A dali ste vi kao list Danas na njihovoj strani ili pišete o njima da možete da pominjete Vučić jer on vam je zajednička tačka.

  7. Време је за промене са Бошком и патриотском опозицијом на челу.

  8. A ovi lezilebi koji su od tog dtanjanapravili biznis su to jos manje. Niko nikad nije od njih cuo nista u vezi bilo cega osim tih dranja o Kosovu. Neka se nose.

  9. Zna li neko gde je Vlada Jelic ovih dana? Sve ove godine je na Vucicevom platnom spisku, a i finansirao je Vucic kampanju svih ovih preko njega. Dakle gde je glava iz potaje? Mozda se i ohrabrio i osamostalio? Hoce da bude svedok saradnik? U to ime mu odajem priznanje!

  10. Poštovana redakcijo,
    imate grešku u naslovu, trebalo bi da stoji „… sa skupa proruskih izdajnika Srbije u Kragujevcu“.

  11. Kao da vam je Vučić govore pisao. Sve što vi sad rekoste, on je odavno rek’o i bezbroj puta ponovio.

  12. Razumem ja i leve i desne i one neutralne, ali osim price da nema predaje sto se KiM tice, sa cime se takodje slazem, ali niko ne prica o alternativi, ne vidim predloge ako ne prihvatimo onda cemo uraditi to i to, sta je perspektiva, samo pricamo sta necemo, ne cujem pricu sta hocemo ako to necemo, hajde prnadjite vec jednom drugu rupu na saksiji bice nam svima lakse. Ziveli

  13. Pola Kragujevca je doslo sa Kosova, dragi moji Srbi. Kosovo je Srbija! Da li je?
    Mislim da odavno vise nije. Mislite li da je vise red da se potrudimo da zivimo normalno, da imamo lepe i moderne skole, da imamo brizne doktore, casno drzavno rukovodstvo, ciste reke i livade, cista sela i gradove?! Imamo jedan zivot. Ovaj sljam od vlasti treba da ode u zatvor, vladaju 30 godina, nista uradili nisu. Sta je Dacic uradio za 30 godina? Nista za drzavu. Ponosite se bunga bunga zurkama, rijalitijima, raznim novopecenim pevacicama koji se bahate i pricaju o zaradama mesecnim od 10-15 hiljada evra, itd… Volite Ruse, a deca vam pobegla u Evropu, pljujete po njoj, a dobijate njene penzije. Pa, da, mi necemo u Evropu, mi hocemo javasluk. Svaki drugi covek ili pije alkohol ili bensedine. Mogli smo da budemo mala Svajcarska sa postenim i casnim politicarima i institucijama koje rade po zakonu. I gde svako radi svoj posao i dobro placen za to. Ne, oni dovode Kineze, Arape, Pakistance….kradu i lazu, pa sve prsti. A ti, covece, glasaj za bagru koja te iskoriscava i krade i siri mrznju prema ostalim nacijama. Primaju plate poslanici da prave cirkus u onoj sali, ko sisa gradjane, i da bolesno tapsu bolesniku. Bolesna drzava nacisto, ali idemo, braco Rusi i Kosovo je Srbija. Mislite na zdravlje ako ste jos uvek zdravi i na buducnost, a proslost je, sama rec kaze. Dno dna!

  14. Verovatno mi necete objaviti komentar. Eto demokratije, cvrc milojka, dno dna, bunga zurke, Palma i ispod palme lopov.

  15. A ko zivi na kosovu srbi ne zive vecinski narod su albanci to je cinjenica sve ostalo je prodavanje magle

  16. Kad ih vidim muka me uhvati… Vreme će pokazati sve! Ko i kako radi i šta!!! Nama samo Bog može da pomogne!!

  17. Kriticki sam nastrojen prema Danasu ,jer mislim da pristrasno isvestava i vesto selektivno , ali ovaj put to nije slucaj. Preneli ste citate i bas onako kako treba mediji da rade u Srbiji. Nisam verovao da cu ovo reci , Hvala Danase !

  18. Nekima u Srbiji su bili teret Krajina, pa Republika Srpska, pa Crna Gora. Mislili su samo još toga da se rešimo pa će biti bolje. Neće, istorija je učiteljica života. Neće biti bolje ako prodamo i predamo svoj narod i Kosovo. Ako oteramo bagru koja je nesposobna da upravlja državom, onda imamo neku šansu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.