Aleksandar Vučić o problemima na KiM sve manje govori u UN: Da li će tokom današnjeg obraćanja spomenuti događaje u Banjskoj

Ostavite komentar


  1. Ne mora Vucic da pomene Banjsku. Dovoljno je da kaze a i rekao je da se Pandorina kutija otvorila 1999 i 2008. Pametnom dosta.

  2. Hahaha šta kažeš ? Pametnom dosta hahahah Botinoooooo nećeš još dugo na platnom spisku , na tvom mestu ja bih već danas počeo sa traženjem nekog posla (konobarisanje,čišćenje i sično ) opšte je poznato da su to poslovi čime se inače profili prosečnog Bota bave kad nisu politički angažovani ,Bez da nekog uvredim ali svinja u tor paor na njivu a doktor u ordinaciju .

  3. Kako niko da se seti da je nesretnik dan pre dogadjaja izjavio na nekoj od svojih televizija da neće kao Milošević i Koštunica da krene pa stane . . .

  4. Opet će infantilno da se nalupeta na bruku Srbije, ali ovom bednom nacionalsocijalističkom propagandom isprani mozgovi to uopšte ne primećuju, i – naravno, armija botova je spremna za uobičajenu lavinu chatbot-hvalospeva na adresu wannabe Velikog Vođe….

  5. Madrida , ocito da ti nisi pametan, tvoj IQ je na nivou mora , preventivno bi mogao da posetis Lazu znas nije sigurno da te nece ostaviti na posmatranje, mozdajos ima nade za tebe, pokusaj , javi se ,ako ih pozoves doci ce oni samo im pokazi tvoj komentar i znace odmah , bices u prioritetu. Mnoge4 muci Banjska a za Srbe bas vas briga. Samo polako resicemo pitanje KiM za vek vekova.

  6. Nijednom u ovom mediju i njhivim komentatorima, de lux botovima,, ne pročitah reči podrške tim jadnim Srbima na Kosovu i Metohiji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.