Aleksandar Vučić o Zorani Mihajlović: Posle 10 godina za par sati rečeno sve najgore o kolegama, pre toga Boga molili da budete ministar

Ostavite komentar


  1. Boze moj, politicari su ubedjeni, ali stvarno, da smo svi mi „ovce“ i da smo politički nepismeni i neobrazovani, pa mogu da govore stvari o ma koji se, siguran sam, stide u sebi. Pa, svi ste vi molili, ovog ili onog, a neko je molio narod, da glasaju da budu u foteljama!

  2. Sve što je rekla tačno je(mnogo prećutala),još da objasni zašto je bila sa njima,i odakle novac za skupu garderobu i što šta drugo.

  3. Samo me zanima da li će iko ikada odgovarati za veliko bogaćenje i najvažnije, da li će te pare ikada biti vraćene napaćenom narodu, koji porukama,od svoje bede, pomaže bolesnu decu!!! Pa sram da vas bude, licemeri!

  4. Ta „tri minuta“ su samo delic istine o sNS kada je Zorana skinula masku,a nosila ju je 10 godina.

  5. Треба имати разумевање за г-ђу Михајловић. Тешко је кад вас избаце из фотеље и поремете вам изграђено мишљење о сопственој важности и огромној памети. Ваљда ће преживети некако.

  6. O cemu ti Vucicu pricas pa ti si najveci kriminalac gde su dva minuta sa naplatne rampe u Doljevcu

  7. U principu je upravo. Sediš 10 godina sa njima i sve super. Izbacite iz tima i odjednom nevalja. Šta da misliš o takvoj ženi.

  8. Svi u komentarima lepo priçaju. Voleo bih njih da vidim da su u vladi naravno isto bi se ponasali.

  9. Lepo ste rekli da li da sede 20 god. U fotelji I da se jos bogate,pa tako ce I sada ovi novi I nikada kraja bogacenju a gradjani sve siromasniji.

  10. Zorana je madju prvima unela demokratski potencijal medju preumljene radikale.
    Život ide dalje ničija nije do zore gorela.

Ostavite komentar


Politika

Zašto nije bilo javne primopredaje dužnosti gradonačelnika u Nišu? 10

Zašto nije bilo javne primopredaje dužnosti gradonačelnika u Nišu?

Iako je Dragoslav Pavlović zvanično preuzeo dužnost gradonačelnika Niša, javne primopredaje vlasti između njega i Dragane Sotirovski nije bilo. Prema nezvaničnim izvorima, odlazeća gradonačelnica predlagala je javnu primopredaju, ali je Pavlović nije želeo. Zašto je tako - on ne odgovara, a na događaje u Gradskoj kući već ne pozivaju pojedine medije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.