Aleksandar Vučić obišao pogone „Radijator inžinjeringa“ oštećene u poplavama

Ostavite komentar


  1. I posto se razume u sve,pitace:“ a koliko vam daju mleka……po kravi “ ???? Seca li se neko ko je izgovorio tu legendarnu recenicu ???

  2. Ovo preduzeće je , po rečima njegovo vlasnika , pretrpelo veću štetu nego u poplavama 2014 godine iako je od tada do danas preduzeto niz mera da se ojača potporni zid uz odvodni kanal, a razlog za to su velike količine padavina u kratkom vremenskom intervalu(u noći 02. -03.juna) tako da je voda sustizala u talasima visokim i preko deset santimetara.

  3. Kraljevo je i u proslim poplavama pretrpelo velike stete. Taman su sanirane stare,nova poplava i jos vece stete. Dato je obecanje da ce se narodu maksimalno pomoci u saniranju steta.

  4. Sačekali ga ZOO HIJENA i najveći lažov koga sam upoznao u životu Simović. Inače, moj sestrić radi u tom Radijatoru, i subotom i nedeljom i praznicima i za svaki prekovremeni sat dobije naknadu od čitavih 144 dinara po istom. Živeo Staljin i svetska revolucija.

    1. Vlasnik Radijatora je napravio preduzeće u potoku , pored roditeljske kuće. Svaki put je poplavljen a pouku ne izvlači jer zna da će ,,neko,,nadoknaditi čtetu. Takav privrednik je indirektno na državnim jaslama a plate radnicima koje daje su uvredljive. Takođe privredna zona napravljena na močvari zvanoj Šeovac je ,,pojela,, milone koje naravno plaća grad i država. Dobar sistem da se svaki put dobro naplati poplava….

  5. Raniji radovi su urodili plodom, šteta je dosta manja, pored sanacije neophodno je obezbediti da se više ne ponovi

  6. Zaista lepe vesti, od strane našeg predsednika, saka fabrika mora da radi da proizvodi.

Ostavite komentar


Politika

Šta je do sada poznato o poseti šefa CIA Prištini? 9

Šta je do sada poznato o poseti šefa CIA Prištini?

Javno u oba entiteta Bosne i Hercegovine, pod velom misterije juče u Beograd i isto tako danas u Prištinu. Šef CIA Vilijam Berns danas je sleteo na aerodrom "Adem Jašari", odakle je otišao na sastanke s kosovskom predsednicom Vjosom Osmani i šefom Kosovske obaveštajne agencije Petritom Ajetijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.