Vučić se u ponedeljak u 20 časova obraća javnosti

Ostavite komentar


  1. Saopstice odluku da odgovornost prebacuju na narod koji ce na referendumu da glasa o planu i naravno odbiti plan. Kukavica.

  2. Zajednickim snagama, predsednik i Vlada RS rešavaće tekuća pitanja. U ponedeljak uveče čućemo kakve ideje imaju, da li ćemo uspeti da odolimo pritiscima i ultimatumima.

  3. Kada dođe gusto, odmah svoju odgovornost prebacuje na vladu ili ceo narod.
    A dok mešetari, dogovara i ugovara niko mu ne treba, niti bilo koga nešto pita i konsultuje.
    I oko KiM će svoju odgovornost prebaciti na referendum. Kukavica.

  4. Imamo tremu pred preCednikovo obraćanje. A još od 364 atentata na njega živi nismo jer ko bi nas vodio u bolju budućnos’ da njega nema!

  5. Ono kada ana a i vucic, po svaku cenu zele da preskoce da se pitanje KiM, pogotovo poslednji plan koji je dobijen stavi na dnevni red Skupstine i da se tamo raspravlja o njemu a onda neka izadje vucic sa svojim pricama gde bi trebao da ispostuje i misljenje opozicije a ne samo ono sto je ON kao sa anom i ministrima odlucio.

  6. Postaje smešno,, skaradno ali i nepodnošljivo. Pa on se obraća javnosti svakog bogovetnog dana.

  7. Nadam se da će mu pitanja postavljati Marić i Jovana Jeremić, a može i Vučko, sve ako nisu pobegli iz Srbije

  8. Е па нелегални председниче(покрадени избори), ти си својом себичношћу, препотентношћу, бахатошћу и понижавајућем односу, према сваком ко другачије мисли, чак и вређањем, водио неку само теби знану политику, и према Србији и према Косову па сада пошто си ти и Тигар и Вук и свемогући, одлучи сам јер си сам и закувао. Дај Скупштини на разматрање, само је проблем што си до јуче својим робовима викао “ нема предаје“ а сада мораш да им кажеш ИСТИНУ а она је твој УБИЦА.

  9. Auuuu,jedva čekam!Večeras neću moći da spavam od uzbuđenja da mu „napokon“cujem glas.

  10. Sto posto lud necovek. Srbiju je prilagodio stepenu njegove psihijatrijske bolesti, a Happy, pink, rts, informer, bilc, kurir, telegraf i ostali njegovi propagandni telali gebelsovski sire njegove neistine, lazi, bolestine.

  11. Pa zar ga nije srmota . Dosta bruke i ponizenja , nek ostavi ovaj jadni narod malo na miru .

Ostavite komentar


Politika

Kerns zaprepašćena stavom EU, Ambasada Srbije: Jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno 10

Kerns zaprepašćena stavom EU, Ambasada Srbije: Jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno

Nakon što je britanska poslanica Ališa Kerns izrazila "zaprepašćenje" zbog upozorenja EU Prištini da bi zbog otvaranja mosta na Ibru mogle da uslede nove sankcije za Kosovo, uz smatrajući to nepravednim, reagovala je Ambasada Srbije u Londonu poručujući da je jednostrano otvaranje mosta na Ibru izuzetno opasno, zbog čega se o tom pitanju mora razgovarati u okviru dijaloga.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.