Vučić odbacio stav ambasadora SAD na Kosovu o formiranju ZSO i potvrdio da će se sastati sa Makronom

Ostavite komentar


  1. Koliko sam ja ambasador Amerike u Srbiji, toliko je i Hovenijer na KiM, pošto KiM nije međunarodno priznata država.

  2. Je l’ odbacio, jest !
    Pa jos i „Citirao, povodom stava ambsadora SAD na Kosovu, staru srpsku poslovicu: „Što je babi milo, to joj se snilo“. !
    A ja nesto pokusavam da se setim bilo cega sto se na Kosovu „od jednostranog proglasenja nezavisnosti“ izdogadjalo zadnjih decenija a da to neko u ime Srbije nije „najpre odbacio“ da bi posle sve to prihvatio !
    Mozda se neko od vas moze necega prisetiti ali ja zaista ni pored najbolje volje to ne mogu, tako da i sada verujem da ce biti „Što se babi snilo, bice joj i milo“ !

  3. Slažem se,bravo!To je ono što se odavno iza brda javljalo.Ta ZSO koju formiraju Albanci.

  4. Pitanje postavljeno u Parizu ukazuje na nelogičnosti u stavovima ambasadora i potrebu za jasnim odgovorima.

  5. Како може да постоји устав на међународно – непризнатој територији?! Ко кога овде лаже и обмањује?!

  6. „večeras odbacio stav ambasadora SAD “ ??? Ко бре одбацио ? Ха ! А кад је примио к знању, у најбољем случају је било туц-муц, Јанко -Марко, држи-пржи и остаде пошташалице и доскочице.

  7. Kaži njima koliko puta si ti prekršio ustav Srbije: briselskim, vašingtonskim, ohridskim …i svim drugim sporazumima koje si prihvatio gde si im poklonio gotovo sve, što je potpuno u suprotnosti sa ustavom Srbije, a oni ne mogu ni jednu ZSO da formiraju a da ne bude u skladu sa kosovskim ustavom. Baš nisu fer, još se boriš kao pravi Vuk jer toliko voliš Srbiju…haha.

  8. Koliko se ja razumem u tu medicinu…..pisi kuci za odelo, tj.gotova je to stvar. Ovo su samo mrcvarenja i detaljisanje. A, toliko ste nam toga obecavali.

  9. Sve dok se oslanjamo na strane ljude i njihove diplomatije neće biti napretka.Tvrdoglavi Kurti koga zapad gura u što veći jaz izgubiće glavu a ALBANCI će najzad shvatiti da se Kurti borio samo da se pokaže kao neki političar,a sve što zna naučio je na niškom univerzitetu pa čak zna i kakve gaće je nosio njegov mentor,toliko o njegovom obrazovanju a vi albanci i dalje neka vas vuče u što veću bedu i izolaciju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.