Aleksandar Vučić počasni građanin Žagubice

Odluka Skupštine opštine Žagubica

Ostavite komentar


  1. Sto juznije to tuznije.To je ona va
    rosica gde je za Precednika 99 p
    osto podanika jer ih tesko moze
    mo nazvati gradjanima.Severna
    Koreja.

  2. Za bolje i nije!Tu mu je pravo mesto sa svojom strucnoscu eto mogao bi Zagubicu da vodi sa sve njegovim satelitima!

  3. Na žalos ovaj kraj je bio zapostavljen decenijama. Opšita je izgubila polovinu svoje populacija u zadnjih 40 godina. Ovaj narod je video da je nekom stalo, i neće ga potržati jer je on Vučić, već zato što im je napravio put. To je sramota demokrata, koje su opustošile opštinu 2000-ih, tako da ne postoji više nikakva industrija. Svi su pobegli u inostranstvo i Beograd. Sad vide bar malo nade.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 9

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.