Zašto Vučić zasad prepušta premijerki da „gasi“ proteste poljoprivrednika i poštara?

Ostavite komentar


  1. Treba imati hrabrosti i suočiti se s nečijim primedbama i zahtevima. Lako je junačiti se ispred poprsja Jovane J.

  2. Po tome kako se ponaša i šta izgovara ja mislim da mi ne živimo u istoj državi, ja živim od pošteno zarađene plate tačnije ne živim prezivljavam a vi????Lažno vas informišu protesti su samo rezultat vašeg dugogodišnjeg rada gospodo ministri i ostali vlastodržci.

  3. Zamisli Premijer radi svoj posao,dogorelo izgleda pa će svako svoj posao da radi.

  4. Razlog je jednostavan.
    Vučić ima devizu: Gde je dobro primakni se, gde je loše odmakni se.

  5. Одговор лежи у његовој превеликој и чувеној храбрости. Кад је окружен са огромним бројем полицајаца, кад је испред њега „изабрана“ публика и новинари са порученим питањима, тад је Синђелић + Тепић. Међутим кад није тако, неко другим мора да иде на лице места.

  6. Postoji trenutak kada demagogija i propaganda ne mogu prefarbati stvarnost . E , onda se AV sklanja i drugima ostavlja vruće kestenje . Junački , kako on to uvek radi .

  7. Njegova „politika“ je toliko providna…

    Prisetimo se naprimer bojkota lokalnih izbora u Zvečanu: on kao „nema veze sa time, to je odluka Srba na Kosovu“.
    Prođoše izbori, odjednom dreka i vriska kako to Albanci u opštinama sa ogromnom srpskom većinom da budu predsednici(!? Pa lepo – izašli su jedini na izbore).
    Onda krene teško (!) nasilje pred zgradom opštine, u kome je više KFOR-nesrećnika teško povređeno a najmanje jedan u životnoj opasnosti. I zašto to sve? Da bi se sprečio dolazak izabranog u kancelariju ! I Vučić ponavlja da nema veze sa svim tim…

    E sad dolazi ključna scena: Kurti (koji izgleda da je inteligentniji od njih dvojice) predložio ponavljanje izbora, Vučić pred kamerama, zatečen, muca, „moraće on (sic!) da razmisli o tome“.

    I time je priznao da on stoji iza svog tog nepotrebnog, potpuno suvišnog dranja i nasilja koje samo ide na štetu svima.

  8. Zato što je obična kukavica i hvalisavac mislite da sme strancima da protivreči on je hrabar samo kad nema sagovornika ili suprotno mišljenje da se suoči

  9. Zasto „danas“ne sme da napise kako je djilas u vreme dok je bio gradonacelnik Bg osnovao 11 firmi?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.