Aleksandar Vučić poručuje s izbornog mitinga u Smederevu: Glasa se za i protiv mene

Ostavite komentar


  1. Da li će biti neki dan, do početka kampanje, kada će bilo koja opozicija, leva ili desna, da se spusti među narod da pokuša makar da prenese neku političku poruku. Ili se i tokom ove kampanje sve svodi da se čeka šta će Vučić da poruči, a da se onda pljuje po medijima i mrežama?

  2. Bolje ponovo pročitaj svoj Briselski sporazum, kao i obaveze iz sporazuma u Ohridu.
    Ti si faktički priznao Kosovo. Ti si već sada izdajnik. Posle tebe nema ko šta da prizna.

  3. Te poruke u vezi Kosova UPUCUJES SAMO GLASACIMA KOJI SU SLEPI I NE RAZUMEJU DA SAGLASNOST O NJIHOVOM CLANSTVU U SVE MEDJUNARODNE ORGANIZACIJE ZNACE PRIZNANJE. Ne visis ti nepotrebno svake veceri na TV kako bi nas ubedjivao da JE NOC DAN, OBECAVAS NAM BRDA I DOLINE. Sustina je da zelis da zadrzis vlast, dovrsis predaju Kosova i sacuvas pare u vasim dzepovima sto ste se nafatirali za ovih 11 g.

  4. Jaooo pa to tvoje Kosovo i Metohija je otislo jos sedamdesetih godina proslog veka ne pricaj svasta i dosadni ste vise sa tim!!!!

  5. Zahvaljujuci savetima ovog taktickog genija, srbi na Kosovu nisu na vlasti cak i tamo gde imaju vecinu, potez vredan inteligencije i organizacionih sposobnosti jednog Vulina.

  6. Predsednik će dati sve od sebe da mirnim putem reši sve probleme sa kojima se suočava naša država

  7. prodao si ga jos 2013 i to za dobre pare koje ti sada bezbedno leže na offshore racunima po svetu

  8. Mozda ce uvek biti deo Srbije, ali vec neko vreme nije i ne vidim da ce u dogledno vreme biti. Ali sada ozbiljno pitanje. Zamislimo hipoteticki da se Albanci sa Kosova odluce da Kosovo vrate u Srbiju. Automatski oni postaju oko 30 % stanovnistva. Jesmo li spremni da im damo 30% vlasti. Npr. mesto predsednika vlade, skupstine ili cak i drzave. 30% ministarstava, 30% mandata u Skupstini??? Šta mislite o tome?

  9. 30% smederevaca je poreklom sa KiM,doseljavali se od 1981.godine
    prodavali ,vraćali se prodavali,za vreme crveno-crnih do 2000.godine .
    Njihova imovina je drastično veća od one koju su imali na KiM,ali su zato uporište radikala,ove ostale partije su malo komplikovane.

  10. Ma samo je on, njegova porodica, kumovi i prijatelji mafijaši bitni da ostanu kako bi Srbija i dalje tonula u bedu i blato

  11. Protiv tebe u svakom slucaju. Ali to nece biti dovoljno prema izbornoj kradji koja je vec u toku.

  12. Ne brineš se ti za Srbe i Srbiju, ti se samo brineš o sebi i kamarili koja te okružuje.
    Jednoga dana sve će izaći na videlo. Od istine nećeš moći da se sakriješ.

  13. Al se sendvičari lože na ovo, pa svako normalan i realan vidi i zna da je Kosovo 1999 izdvojeno iz sastava Srbije, povlačenjem vojske i policije i svih drugih institucija Srbije, pa što niste onda raspisali parlamentarni i lokalne izbore i na Kosovu ako je to kako kažete deo Srbije, koga bre lažete više.

  14. Ovo nije sloboda već bezvlašće. A bezvlašće je samo privid da živite slobodno u stvari ste okovani najtežim lancima.

  15. Kakve budalaštine odvaljuje ovaj bosanski srbin iz Jajinaca a ne plaća porez??

  16. Koje vlasti Srbija ima na Kosovu, sem crkve I manastire! Notorna laz je reci da Kosovo je Srbija, to nije bilo od 1968 godine, jer je imalo svoje predstavnike u Federaciji kao I Srbija, cak predstavnik Kosova bio je Predsednik presednistva SFRJ.

  17. Dragi Nas? Predcednice
    Kad vec pored ostalih civilizacijskih vrednosti spomenuste slikara Jokanovica koliki je tal (deo) nas obicnih građana i građanki kad sliku okacite o klin u muzeju ili svom kabinetu,mislim,od prodaje ulaznica???
    A iz kog ste buđeta ili kase izdvojili za sliku???
    Ili da niste mozda odvajali od usta ali građana tricavih…???
    A drugo Meni se smucio burek i to prazan da jedem svaki dan,bez obzira sto uz njega pijem neobrano (kiselo) mleko ili jogurt kad sam vec obro bostan a od parizera dobijo gorusicu,a nisam Englez da mmazem puter vec ga imam na glavi podosta ili đem od sumskog voca,sta Vi onda kao dokazani nutricionista nudite kao zamenu za la petite degone sto kazu nasi??? saveznici francuzi???
    Zahvalna Srboja!!!?

  18. Srbiju treba da vode oni koji su je stvarali od 1912 do danas. Srbijanci. Da li se zna kad se bosna oslobodila turaka? pa kad ih je okupirala austrougarska. I sad oni hoce van bosne da prodaju pamet onima koji su turke oterali a sve tursko iz korena izvadili i inistili.

  19. Ako se dosmanlije vrate na vlast reći će da je Vučić predao kim kao što su rekli da je to učinio Milošević i gotova stvar, potpisaće.

  20. „Seko“i ostale seke da li imate tv? Kada ste mogli videti na bilo kojoj nacionalnoj frekvenciji opoziciju u vremenu koji ovaj ima-nikada, tako da ljudi niti mogu reci i ubediti svije glasa ce o tome kako oni zamisljaju rukovodjenje ovom zemljom.A jos mi je odvratno kad se vas idol hvali kako je podigao spomenik jadnicima sa Kosara.Pa u to vreme bio je na vlasti sto ne ode sa tim jadnim momcima da zajedno brane njemu tiliko voljenu zemlju.Ah zaboravih da je imao preca pisla,useljavanje u stan od 100tinak kvadrata.

  21. @Beba dojadili ste svi vi vise sa tim nekim KiM aj malo utihnite pa gledajte sta se desava u Srbiji a ne non stop brabonjate o tome!!!!

  22. Da li su im pre govora podelili senvice sa parizerom? :)))) Joj da nije tuzno bilo bi smesno koliko pacenika slusa ovog.

  23. Jel ova poruka istinita ili izmišljena „Aleksandar Vučić poručuje s izbornog mitinga u Smederevu: Glasa se za i protiv mene“? Ako je istinita, ja sam mislio da se glasa ga ili protiv za. Branabić, Malog, Rističevića, Božić, Bakareca, Martinovića, Dačića, „Plantažu konoplje“ i sve druge u skupštini, vladi i okruženju njih? Odakle sada za predsednika? Ne razumem, možda su ovo predsednički izbori? A, sada shvatam, ovi ništa ne vrede pa da pomogne predsenik.

  24. Pa nece brate biti Srbija, ne lazi narod! 95% albanaca na Kosovu a ovaj bulazni. Ja ne znam kako Kurti uopste prica snjim? Sto bi na ista pristali kad je ovo javno pozivanje na konflikt i opstrukciju? Racunica je prosta: Kosovo je nezavisno. Ili cemo da cekamo da se geopoliticka situacija promeni u nasu korist sto je izrazito malo verovatno. Cekanje znaci svakim danom sve manje srba na Kosovu. Ili, prizna se Kosovo, udjemo u normalne odnose i na Kosovu bude svakim danom sve vise srba, plus sto im kontrolisemo politicki zivot. Samo neko ogranicen moze da vodi politiku koju mi vodimo.

  25. Da u pravu je. Glasa se za njega ili protiv njega, glasa se za Srbiju ili protiv Srbije, ta;cnije, ako pohlepna, vlastoljubiva, izdajnicka braća ostaju – Srbija nestaje! To nam je jasno.

  26. Ukucajte na YouTube „Nicolae Ceausescu LAST SPEECH“, pa odgledajte 7 minuta dug snimak.

  27. Kao Predsednik svih građana Republike Srbije, g. Vučić nema mandat niti bi smeo da podržava niti jednu političku stranku na predstoječim izborima. Jer ako On, kao Predsednik svih građana Srbije, znači i onih, koji nisu glasali za Njega, otvoreno podržava monopol jedne političke stranke, več sada se može postaviti pitanje o legitimnosti izbornih rezultata.

  28. BEBA
    Kosovo će biti deo Srbije samo u tvojoj mašti.Kosovo će biti deo Srbije,ako Srbija osvoji vojno Kosovo i protera sve Albance a to se nikad neće desiti.Bujna mašta lupa svašta

  29. I onda se ruše sve zgrade koje vrede istorijske, arhitektonske, ambijentalno..koriste se sve moguće rupe i rupice..tu niko ne pomaže, pa ni predsednik..

  30. „izjavio je danas da će Kosovo i Metohija uvek biti Srbija.“

    Nije li isto i u Glini pričao…

  31. A što je poklonio strancima ogromne površine po Vojvodini, po Beogradu i ko zna gde sve još… Može li neko da izračuna kolika je površina Srbije danas?

  32. Изгледа да нарцизам и слуганство постају српске бољке, слуганства је увек било, нарочито се распространило за време Србомрзца Броза коме су се сви српски политиканти увлачили у стражњицу, а Војводина и Косово и Метохија су им биле задње рупе на свирали. Онда се појавио први нарцис, Милошевић, који је копирао Хитлера ви ударио је на цео свет, хтео је све да их победи. И Срби су му се дивили, том спасиоцу српства који је вратио Србију у средњи век. О привреди или животу житеља Србије није потребно ишта рећи, то је добро познато. Лаж је постала државна максима. Један политичар који је хтео да смири духове, изведе Србије на европски пут је једноставно укокан у сред Београда. Сада имате нарциса број два, али веома опасног, и Dr. Josef Göbels би могао пуно тога да од њега научи. Да ли ће Новосрби, плаћени за лажи и крађу победити већину Срба на следећим изборима, који ће “ мудро “ ћушнути у песак и касније рећи
    “ нисам ја крив „, парола која је измишљена у Брозовом Јајцу 1943 године. Нажалост опозиција није стигла да оствари уједињење у покрету за ослобађање Србије од овог демона који је украо Србији душу и морал. Где је остао штрајк свих Срба, зашто ћути Српска Православна црква, због џипова , зашто ћуте српски свештеници који су најближи народу, где је остала српска елита, академци, где су остале мајке и очеви чија деца свакодневно гину на улицама убијени од бесних рођака нарциса „

  33. @ DANIJEL
    Nemojte brinuti o tome. Daćemo im potpuno ista prava kao što imaju Srbi u Hrvatskoj.

  34. Protiv, nikako za tebe! Od tebe goreg nismo imali! Posle da vidimo šta nova policija, i nova tužilaštva, i sudovi imaju da kažu! Pre svega kršiš Ustav, i zakone, pa ćemo dalje akp Bog da, i sreća junačka!

  35. „Aleksandar Vučić poručuje s izbornog mitinga u Smederevu: Glasa se za i protiv mene.“
    Ovi izbori su zapravo referendum. Da li podržavamo dalje propadanje Srbije ili hoćemo da se vratimo u normalu, ma koliko to bilo teško i dugotrajno. Blato i mulj su došli do grla i samo malo nedostaje da se udavimo, a tada, nema povratka. Zadnji je trenutak.

  36. NATO PACT treba da napadne i okupira srbiju sa 10 divizija marinaca i postavi jednog generala da bude premijer srbije i da on uvede pravnu drzavu kao sto je u nemackoj.ovde je haos,ratuju bez kontrole bande crnogorske i bosanske i srpske i ubijaju sebe i strane turiste ce uskoro i obicne srbe postene.ja bi rio tintu poklonio svako brdo da kopa rudu i zaposli siromasne srbe koji su poljoprivrednici .pesimista sam ovi izbori ce nam doneti gradzjanski rat jedne partije protiv druge .komentar ne obljavljuj i obrisi .

  37. Ne, niko nema kolonijalni pristup prema Srbiji, vec joj pristupaju kao onakvoj kakva zaista jeste. Ni bolje ni gore. Sasvim ispravno i logicno nas tretiraju u odnosu na put koji smo izabrali..I u odnosu na to ko smo i sta jesmo. A koji cemo put, sva je prilika, potvrditi 17og.

  38. Pre njega niko nije smeo da bude Srbin, nije bilo ni vode ni struje, svi su bili nepismeni i vozili se taljigama, nije bilo ni jednog umetnickog dela, ni filmova, jer u njima nije igrao Oskarovac Lepomir Ivkovic. Dok nisu snimili „Daru iz Jasenovca“ nije bilo remek dela…. Bla, bla, bla truc. Kao narikaca na Crnogorskoj sahrani.

  39. Srpski narod ce opet izabrati sebi najslicnijeg i mentalno najbližeg.
    Similis simile gaudat.
    Nama NEMA spasa, posle 1. mandata, dakle posle 2016. morali smo da dignemo bunu.

  40. Što se mene tiče, ako prizna Kosovo opraštam mu sve svinjarije koje je napravio. Da prestanemo da lažemo sebe i da završimo sa tim glupostima o srpskom srcu kosovskog sadržaja! Postoji Srbija i bez Kosova.
    Aman više!

  41. Aco tebra glasam za tebe odjebi ovo sto si poceo2012 greota dapadne ljaga na nekog drugog idi u tr emirate i uzivaj u tim parama sa celom amilijom povedi sinisu anu vesaru i ostalu bolumentu idite sve vam oprastamo

  42. Naravno da se glasa protiv njega!! Što pre ode, to bolje svima!!
    A posle će pravosudje da radi svoj posao!

  43. Cudi da predsednik jedne drzave ne postuje zakone iste,pa bi zbog toga trebao da nauci da pocrveni.Nadam se da ce Srbija u skoroj buducnosti imati predsednika kojeg zasluzuje i koji ce biti predsednik svih gradjana a ne samo jedne stranke kojoj bi pravo ime trebalo da bude Srpska Nazadna Stranka.

  44. Normalno da se glasa za i protiv tebe. Napravio si od nas jeftinu radnu snagu, omogućio si probisvetima da tlače narod, bezbednost svojih građana si sveo ispod svakog minimuma, omogućuješ bogatima da budu još bogatiji preko grbače sirotinje, zadužuješ nas u nedogled a izigravaš sveznajućeg mesiju. Javna preduzeća vode polupismeni ljudi sa lažnim diploma, raselio si nas sa naših ognjišta u tuđinu gde su nam prava i bezbednost na mnogo većem nivou nego u rođenoj državi. Lažeš čim zineš i smaraš nas preko svakog mogućeg medija. Živimo u kvazi demokratiji, a nikada većeg i goreg diktatora nismo imali… No nije do tebe, do nas je, što Balašević davno reče (i ako se nije odnosilo na tebe ali je aktuelnije nego ikada) taman nam je tako kako smo zaslužili!

  45. Da li je danas predsednik objasnio smederevcima kako da dodu do neisplacenih penzija od 02.novembra.

  46. Za Marka .Znam ja Marko kad su ovi isti vikali buduce srpske granice su Karlobag Karlovac Virovitica. Narod plati ceh i nikom ništa.

  47. mozda ovaj glupavi narod nista bolje od vucica nije ni zasluzio? kako neko uopste moze da glasa za njega? meni je to nepojmljivo ali ocigledno postoji u ovoj drzavi mnogo onih drugacijih od mene. nikada necu glasati za vucica jer ga nikada nije zanimala srbija vec samo egoisticka bolesna potreba za vlašću

  48. Nakon ove izjave, da je ova banana država samo 1% država, momentalno bi bio priveden zbog teškog kršenja Ustava.

  49. Šta ovaj traži na mitinzima kso predsenik jedne zemlje, a nisu raspisani predsednički izbori. Jel on to predstavlja samo sns ili kompletnu Srbiju nek jednom izjavi ali bez laži čega je on predsednik i koga predstavlja.

  50. DEMAGOG I MANIPULATOR BELOSVETSKI. KATASTROFA,AKO OVAJ PONOVO POBEDI,ONDA ĆE NAROD OVAJ NAPAĆENI TEK VIDETI ŠTA JE JAD I BEDA

  51. Ljudi moji ovaj da može sambi sebi u“’o !!! Sasa sendviči mora da su ukusni bankrotiraćenam smučić koliko časti narod !!!

  52. Odlično! Znači kada opozicija pobedi u Beogradu, Vučić treba da podnese ostavku kao predsednik.

  53. Imam samo jednu želju. Kada Vučić podnese ostavku u martu naredne godine i kada nadležni organi razotkriju sva dokumenta, potpisane državne i druge poslovne ugovore, pročešljaju domaće i inostrane račune Vučića i njegovih saradnika i onda to iznesu u javnost da konačno onim jadnim neinformisanim i hipnotiziranim građanima konačno otvore oči da vide za koga su glasali i navijali tolike godine. Šok će biti neizbežan.

  54. A raspisali g. Predsednik izbore na Kosovu, ili je već otpisao Kosovo sa njegovim prijateljem Makronom od Soroša.

  55. K’o god da glasa za tebe , glasa protiv države. Boli te dupe za bilo koga osim za sebe i svoj šlajpik. I kaži već jednom da si odavno šutn’o Kosovo. Stisni petlju i bar probaj da ličiš na čoveka.

  56. Čovek je zbunjen ,neka mu neko objasni da on ne učestvuje u izborima ,pomozite čoveku !

  57. Predsednik Vučić bi trebalo da se bolje informiše kad predstavlja neku porodicu kao uzorne domaćine, kao npr. danas Nikoliće. Nisu oni nikakvi povratnici iz Austrije, odnosno delimično samo. Baba i deda su Austrijski penzioneri. Priča se da se snaja venčala sa svekrom kako bi nasledila penziju. A o razvratu sina i snaje da ne govorim.

  58. Докле ће демагогу,преваранту, лажове и издајниче да обмањујеш овај глупи народ…а и да против законито форсираш странку..чији си ти председник? СНС или Србије? Мислим да си председник само СНС -а

  59. U pravu je žvalavi. Za njega glasaju kupljeni i glupi, kao i za Slobu svojevremeno. Da su se klatili sa isplaženim jezičinama od Slavije do Kališa, nikom ne bi palo na pamet više da izdaje državu.

  60. Masa botova,priča gluposti.Ljudi,zar ne vidite da je ovaj diktator,mnogo bolestan.On je sebe poistovetio ne samo sa državom,već i sa bogom.Ljudi,naše postojanje je ugroženo,naša istorija osramoćena.Ovaj bolesnik menja istorijske činjenice,rehabilituje Miloševića,Šešelja i devedesete.On deli narod,rasipa mržnju,podržava kriminal,uništava institucije.Zadnji čas je da mu se stane na put.

  61. Од твога рада у Смедереву се гуши народ од тровања железари…а шта си све дао Шиптарима а као нису…таблице,катастар,порезе,енергетски систем,број телефона…шта још ниси дао а овамо „ја не дам Косово“… па све си дао велеиздајниче….

  62. Da li predizborni skupovi Aleksandra Vucica znace da ce se decembra odrzati I predsednicki izbori.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.