Aleksandar Vučić potvrdio da je policija Kosova zaustavljala Danila Vučića

Ostavite komentar


  1. Uf kakav je patrijota dete danilo,a tek njegov taticka.Sada cemo danima slusati o nasilju kosovske policije nad sirotom bebom danilom.Tata ga je zato i poslao na kosovo da bi imao o cemu da prica teletabisima.

  2. „Kako je dodao, Danilo Vučić je kroz sred Prištine prošao u majici „Predaja nije opcija“ „…

    O da, baš Srbi na Kosovu i Metohiji imaju veliku vajdu od toga a usput, to „junačenje“ i „srbovanje“ je u rangu onih likova što iz Srbije prodju na par sati kroz Knin i skidaju zastavu Hrvatske ili izvode neku drugi patriotski igrokaz a onda uteknu a posledice snose oni malobrojni Srbi koji tamo žive… Čak zapravo i na mnogo nižem nivou jer mladi gospodin ima obezbedjenje pa je siguran da mu zapravo niko ništa i nemože dok se tako junači…

  3. Ne hapse ko Srbe dole već njega puštaju. Pa Marka Đurića uhapsili onomad ko u filmu zbog manjeg prestupa

  4. Pa šta i ako su ga zaustavili. Ko pa on? Da nije Prestolonaslednik? Nije, već mali huligan kao što mu je i otac bio u njegovim godinama!

  5. Ti i tvoj sin se ne molite bogu, za vas je duhovnost, bog i vera samo svrha za samopromociju vaših bezbožničkih karaktera.

  6. Da li postoji veza između puštanja na slobodu kosovskih policajaca i „turističke vize“ za „dete“ Danila?

  7. NAJZALOSNIJE od svega je to sto citava nacija „saucestvuje“ u PRIMITIVIZMU koji joj ovaj „neznam kako bih ga nazvao a da tom prilikom zadovoljim kriterijume za objavljivanje komentara“, vec decenijama „namece“ spustajuci joj „nivo svesti“ na najnizi moguci nivo !
    I umesto da se nacija „zapita“ sta je ovaj „neznam kako bih ga nazvao…..“ uradio da „odblokira teretnjake koji sa srpskom robom nedeljama stoje na granici sa Kosovom, sta je uradio da se problemi na severu Kosova prekinu na jedan OZBILJAN diplomatski nacin, on se „segaci“ sa narodom „gurajuci svoje BLENTAVO DETE“ u „prvi plan“ kao da ce to sto je njegovo BLENTAVO DETE prosetalo kosovom resiti bilo sta ?
    Neka mu TATA pokaze sta je „patriotizam“, neka tata „stisne petlju“ ako je „hrabriji od Kurtija“ kako on to tvrdi !

  8. Ako je na majici pisalo da nema predaje a on se upravo predao i skinuo majicu. I sve to na Vidovdan kad se vidi ko je vera a ko nevera,ko junak a ko kukavica.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.