Aleksandar Vučić u Mitrovici video muk i zabrinutost

Ksenija Božović, zamenik predsednika Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda"

Ostavite komentar


  1. Cime je ova gospodja zaduzila Srbiju da bi joj evo svi ministri kulture odobravali milionske iznose za finansiranjez programa sumnjivog kvaliteta i uopste znacaja za bilo koji vid kulturnog stvaralastva Srbije? I to u vremenu kadna drzavnoj RTS imamo svakodnevne pozive da sms pomognemo kuhinje za sirotinju u Srbiji.

  2. Znao je Vučić ko je ubio onu nesretnu pevačicu,pucao na Beka…da li je problem da slaže?

  3. E kad je obećao Vučić, ubica će sigurno biti pronađen, zajedno sa ubicom one nesrećne pevačice!

  4. Ma, naći će ga Vučić, iskopaće ga iz mišje rupe, pa, eto, najkasnije za 48 sati (dakle, u njegovom regularnom terminu)! Obećanje na nivou svih predizbornih.

  5. Dali je moguće gospođo da ste toliko ne obavešteni o karakteru gospodina predsednika.Ne smete ni sekunde posumnjati u njegove reči,jer je to moralna gromada ogromna kao Himalaje.Zar nije sve što je obećao i ispunio:Zakon o poreklu imovine,nikad veće penzije i plate,Mercedesovi autobusi iz Ikarusa,otkriveni rušioci iz Savamale kao i ubica pevačice pa kancelarija za brze odgovore,pa obračun sa tajkunima(Karić) i još mnogo,mnogo njegovih ispunjenih obećanja.Znate gospođo kad piromana zovete da gasi požar on to radi benzinom.Ako on nema nikakve veze sa ovim ubistvom,onda ni ja nisam ovo napisao.

  6. Serbia nikad nije bila oličenje pravne države, ali je ipak Severna Mitrovica kao oaza potpunog bezzakonja, srpska sramota.

  7. E ljudi a Sto vi pljujete tog Vucica toliko
    Sta treba covek da uradi da ga Bar malo zavolite

  8. Otela se situacija Vucicevoj kontroli. Nije ni sanjao da ce krimosi koji su mu pomogli ds dodje na vlast ubiti covjeka. Sad ne zna sta da radi, ds ih hapsi nema muda, jer to moze samo uz vanredno stanje i ubistvo ubica. Ali koliko god ih potamanis uvijek ostane neki svjedok i sva sranja isplivaju. Sad ce da ide na zataskavanje, pri cemu ce mu kriminogene albanske kolege zdusno pomoci jer im nad glavom visi mac suda za ratne zlocine. I eto ti scenarija za srpsko-albansko bratstvo do bola. Ujedinjeni u kriminalu i zlocinu. Naravno da ce mu albanske kolege za to da traze uslugu. I kako bi Vule spasio kozu eto i ruskog ambasadora kome savrseno odgovara da se zakuha. Samo gledajte braco Srbi na sta ce ovo da zavrsi.
    Pozdrav Srpkinjama jer su jedine imale hrabrosti da javno prozovu ubice i njihove politicke zastitnike.

Ostavite komentar


Politika

Marina Raguš, bivša radikalka, govornica na „Danima Amerike“ 10

Marina Raguš, bivša radikalka, govornica na „Danima Amerike“

U Skupštini Srbiji svašta je moguće, pa i da potpredsednica parlamenta Marina Raguš, dugogodišnja radikalka, zatim članica SPAS Aleksandra Šapića i konačno poslanica SNS bude jedna od govornika na "Danima Amerike". Štaviše, ona će uputiti pozdravne reči na ovoj manifestaciji, koja će biti održana 20. septembra u zgradi parlamenta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.