Koji su dometi Vučićevog puta u Njujork na zasedanje UN i kakav se govor očekuje?

Ostavite komentar


  1. Vučić se lepo naputovao o našem trošku a pri tom je malo šta učinio za našu državu prevashodno jer on a i savetnik mu dačić su daleko od date situacije, žao mi je što će sutra obojica da se hvale svojim uspesima dok će mo mi plaćati ceh takvom neiskustvu

  2. Na žalost prošloga puta sala je bila prazna.
    Nadam se da će ovoga puta barem neko od predstavnika progresivnih država ostati i čuti pravu istinu o našoj herojskoj borbi i slušati Velikog državnika i pregaoca za pravdu.

  3. Đura: Zahvaljujući Vučiću i njegovoj politici Srbija je stala na zdrave noge i dovedena da ostvaruje odlične ekonomske rezultate.

  4. Ako se ne pohvali parizerom, za mene je mrtav čovek! A tek kada bi pojeo sendvič za govornicom, da vidi svet kako da preživi!

  5. U jedno sam siguran, braniće državne interese. Kako će govoriti ne znam, znam samo da ja ne bih imao pardona. To što oni dopuštaju Kurtiju je sramota.

  6. Srbija je zemlja za koju su zainteresovani svi što Vučiću daje mogućnost da se izbori za velike stvari na skupštini UN-a.

  7. UN je jedno od nacina delovanja medjunarodnog prava i resavanje suvereniteta drzava u ratnim sukobima,pa da vidimo domete velikih sila u razvoju pravne nauke.Druga opcija je porazna za sukobljene strane i vodi u dugogodisnje ratovanje.

  8. Kakav domet se očekuje od Vučićeve govorancije? Naravno NIKAKAV. Malo će da zavija, pa da kuka i jauče a onda će, po običaju da „legne na rudu“ i počne da tvrdi da je on za mir i saradnju- drugim rečima za poklanjanje Kosmeta Albancima. Posle Njujortka njegovi mediji u SRB će ga dizati u nebesa, hvaliti -možda i predlagali za Nobelovu nagradu za (ne)mir na Kosovu
    znači za nemir i nesreću koji je on inicirao. Zaista uspešan izlet u Njujork. Da mu ne bude dosadno poveo je i svoju suprugu možda kao zvaničnu članicu delegacije- divota, bre!

Ostavite komentar


Politika

Kosovska policija poziva vlasnike vikendica na jezeru Gazivode, Srpska demokratija: Zagorčavanje života Srbima 10

Kosovska policija poziva vlasnike vikendica na jezeru Gazivode, Srpska demokratija: Zagorčavanje života Srbima

"Juče je u Zubinom Potoku počelo uručivanje pozivnica vlasnicima vikendica na jezeru da donesu dokumentaciju o vikendicama na uvid u policijsku stanicu. Prvo, odakle policiji pravo da lepi ove pozivnice na vrata vikendica koje su već izgrađene? Od koga ste dobili taj nalog? Koliko je nama poznato, ovime bi trebalo da se bavi opština (ili neko ministarstvo, ukoliko veruje da je neka imovina njihova) ili je Vlada Kosova odlučila da formalizuje svoju policijsku državu na Severu, pa je komandir policije u isto vreme i gradonačelnik", navodi u saopštenju opštinski odbor Srpske demokratije u Zubinom Potoku

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.