Aleksandar Vučić večeras gost Dnevnika 2

Ostavite komentar


  1. Pa covek je predsednik Fk Crvena zvezda, daje izjavu o prognozama meca,njegov klub igra meč LS,sta vam nije jasno???Crveno bela Srbija je uz vas predsedniče,živeo drug Vucic I Srpska napredna stranka!!!

  2. Hvala na informaciji.Iskljucicemo TV u to vreme.I molim EPS da iskljuci struju u celoj Srbiji

  3. Svi znaju da je Srbija ispunila sve iz Briselskog sporazuma a Priština baš ništa osim što je još više zakomplikovala stanje i ugrozila mir.Videćemo šta na to ponovo kažu moćnici iz Brisela.

  4. Zašto Vučić pribegava autokratskom načinu vladanja, na granici diktature ?
    Zato što u demokratskim uslovima, bez prisile i državnih resursa koje zloupotrebljava, on nikada ne bi dobio nijedne izbore. Kao što ih nije dobijao ni u vreme dok je bio u radikalima ili u SNS, kada su postojali daleko bolji uslovi za rad opozicije. On kao ličnost i karakter nije mogao da privuče glasače za sebe.
    Onog momenta kada je neko drugi za njega dobio izbore (Nikolić), od tada je krenuo u formiranje autokratske mreže vladanja, shvatajući da on sam nema kapacitet da u demokratskim uslovima opstane na vlasti. Vremenom, kontrolom medija i metodama egzistencijalnog ucenjivanja i prisiljavanja, kako preduzeća tako i pojedinaca, obezbeđivao je veliki broj glasova. Međutim, pošto se resursi iscrpljuju, uz lošu unutrašnju i spoljnu politiku, broj glasača se stalno smanjuje. Zato povlači sve drastičnije poteze kako bi održao željeni nivo rejtinga i broja potrebnih glasova. On ne može da pobegne od svoje nedemokratske prirode i nedostatka kapaciteta da osavremenjuje i unapređuje državu kako složen sistem. Njegov domet je daleko ispod potrebnog za mesto na kome se nalazi.

  5. Znamo dobro na šta će to gostovanje ličiti…odmah da Rts obezbedi termin u 2. Dnevniku sledećeg dana generalu Ponošu kao predstavniku opozicihe, koji je bio drugi na predsedničkim izborima…to je demokratija zabludela bando sns-ovaca.

  6. Sutra ce na Happy pa tako sve u krug…Pink, RTS, Happy .:))) Nije mi jasno ko njega uopste slusa

  7. Čoveče,ti stvarno ne
    maš dušu.Teraš nar
    od da poludi i samo
    nas ogradi žičanom
    ogradom i proglasi.
    Psihijatrijska klinika
    Srbija.Dokle da nas
    uništavaš ,Vučiću???

  8. Ово је политички скандал, он врши већ месецима предизборну кампању, у
    “ камуфлажи „, свакодневно, сваки дана, 7 дана у недељи. Он је потчинио целу Србију својим ниским чиновима, лаж, превара, напади на противнике, не може да акцептира туђе мишљење , сем ако није део његовог наређења. Он воли, љуби себе, и мрзи све остале, они му дођу као наковањ окачен о ногу.

  9. Vest bi bila da diktator ne gostuje. Ovako – opet manipulacija, žvalavljenje, uzdisanje, „da narod razume“ onako kako on želi da predstavi. Samo neobrazovani i duboko loši ljudi veličaju ovakav profil ličnosti, nazovi predsednika.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.