Vučić i Putin nisu bliski prijatelji, niti rođaci, pa da se drugi naljuti na prvog: Kakvi su odnosi predsednika Srbije i Rusije?

Ostavite komentar


  1. Gradjani Srbije su neizmerno zahvalni Rusiji na poštovanju našeg teritorijalnog integriteta i nepriznavanju lažne države KiM.

  2. Između njih nema zle krvi. Prijateljski odnos koji zasniva na međusobnom poštovanju.

  3. KAKO NIJE PRIJATELJ ODJEDARED KAD GA PUTIN SVOG PODANIKA NAGRADJUJE MEDALJAMA VERSKOG I CIVILNOG SADRŽAJA UGE… SRBIN IZ SRBIJE NIKADA NIJE DOBIO NEKU OD NAGRADA PA NI OBRNUTO NI tito NIJE ŽELEO RUSIJU ZA PRIJATELJA NI NARODU BALKANA A PONAJMANJE MI SRBI IZ SRBIJE. NAŠA SVA DIJASPORA JE PRVO U USA PA SVIM OSTALIM ZAPADNI ZEMLJAMA.

  4. Putina i mnogo vaznoji ljudi cekaju da dobiju priliku za razgovor ,a ovaj nas moze samo da se hvali iako znamo da drhti od straha ako ga Putin pozove

  5. Pametno Srbija ne treba da ucestvuje u ratu Istoka i Zapada. Zasto se neki novinari trude da to ne bude tako.

  6. Jasno je da su odnosi sve gori od kako kupujemo francuske rafale i od kako posećuju više američku ambasadu nego zgradu vlade.

  7. Pa vi ste im objasnili šta su i u kakvom su odnosu u ovom stvarno opširnom i sveobuhvatnom elaboratu. Sad su odahnuli a i sveukupni međunarodni milje. Mislim da je ovom vašom analizom izbagnut svetski rat. Jer da je ostalo na onom što ste rekli da je Vučić tri puta zvao Putina a ovaj mu nije odgovorio, Srbija bi, svakako, napala Rusiju, kako konvencionalnim oružjem, tako i nuklearnim.

  8. Кад може да каже слушај бре макрон шта ли тек говори Путину,боже наша власт пуна лудака

  9. Pa naš samozvani predsednik sam insistra na tome da su on i putin malte ne“nokat i meso“… tako nek se ljuti sad…

  10. Blerovu lutku na koncu ne interesuje ni sudbina sopstvenog naroda, a kamoli Rusija.

  11. Odlično, znači nema ljutnje – svako na svoju stranu …Rusi tamo a mi Srbi (na drugu stranu) ovamo . Odmah, sada.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.