Aleksandar Vučić zakazao sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost

Ostavite komentar


  1. Podele u drustvu su nepremostive. Da li smo to na pragu gradjanskog rata u Srbiji.

  2. Eeeee….nemojte da “ zavitlavate “ naseg Acu …jos se nije oporavio , znate srce je delikatno cak i kod “ naprednjaka „em je i promasio rane jutarnje casove Ruskog pa ni u patike ne moze da udje …potreban mu je odmor u Sopotu bez ikakvih skupih Chanel ili Vuitton kroko tasnica na vidiku i bez “ naroda “ koji protestuje i vice BOJKOT

    1. Dobro primećeno, što će reći da je MOGUĆE i da ne bude MOGUĆE!? Ovi (vlast), pošto su se, svojom zaslugom, našli u neobranom grožđu, postaju sve neduhovitiji i nekreativniji i, umesto da stanu na loptu, oni, dodatno sami sebi pucaju u nogu. Fudbalskim rečnikom rečeno, postižu autogolove i to u nizu. Kome će se sve to, u konačnom, obiti o glavu nije teško zaključiti.

  3. re: Aleksandar Vučić zakazao sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost

    Zar je baš toliko bolestan?

  4. Nedavno Vučić reče kako su nam sada nikad bolji odnosi sa Rusijom.
    Pa kako onda ispade ova afera ?
    Ja Vučiću ništa odavno ne verujem.

  5. Od svih subverzivnih aktivnosti prema jednoj zemlji, špijunaža je najopasnija. Ona razara temelje države i čini je nestabilnom. Zato je važna pravovremena reakcija državnog vrha i bezbednosnih organa.

    1. Subverzivna je delatnost tvog predsednika. kome se drma tlo pa ima malo problema…Politika je tokom dana objavila da je ovaj Rus još u junu kao tihi PNG (nepoželjna osoba) napustila Srbiju.Dakle ovo nije ništa drugo neko jeftino odvlačenje pažnje sa svih afera SNS , Krušik, Mali, BGD H2O, I svašta nešto drugo…..
      Tako da Vučko i pravovremenost i nije baš.Drugo , pročitaj zakon, to i nije pitanje za Vučića.

    2. Sasa Srbija je odavno nestabilna zemlja, kako na vlast dodjose radikalcici i otpadak bivse vlasti Srbija postade drzava lazi, diktature jednog coveka, drzava bez institucija, odnosno privatna svojina Aleksandra Vucica i njegovih poltrona.Drzava sa bezbroj afera, |Savamala, Beograd na vodi, PKB, tetka iz Kanade, Dacicevo koferce i sada naj veca afera, afera KRUSIK| a kad im se postavi nezgodno pitanje za bilo koju aferu uvek je odgovor Dragan DJilas.

  6. Ode KRUSIK u zaborav, kako se sve lepo snimilo, pa tako ni deca nece da urade, sve lepo snimljeno, A KOFERCE????

  7. Naš predsednik je odgovoran čovek,koji shvata ozbiljno svaki mogući problem, i ukoliko je to tačno, ne sumnjam da će odreagovati na najbolji mogući način.

  8. Ovo je dalja nameštaljka da se u narodu sada ubaci ideja da u Srbiji vršljaju strani špijuni koji rade sa ljudima iz namenske industrije. Nakon četvrtka će reći da je Aleksandar Obradović jedan od saradnika špijuna i osudiće ga po brzom postupku. Verovatno je Vučić zato uzeo bolovanje od 2 dana, da bi smislili mere odmazde.

  9. Pometnja u ruskoj guberniji, zašto? Radi stvaranja privida kako vlast nije rusofilska.Evo kviz pitanje: naveditemi bilo koga u Srbiji (javna ličnost): politčar, pravnik, vojka, policija, javne službe, opštinske, kuturni radnik, direktor bilo čega, biznismen, estradan zvezda, a o medijima da i ne govorim a da nije rusofil?

  10. Poneti rezervne baterije za pesmejker, ovo je mnogo veća afera od Krušika možda je u kesi original votka.

  11. Kakav savet za nacionalnu bezbednost, vučić mora da kaće od koga je i ko liko primio novca i tačno za šta!?
    Taj vučić je glavni čovek Rusije u Srbiji, svi ostali su boranije.

  12. Zar opet strucnjace? Pomozite ovom coveku kako znate i umete. Vi iz sluzbi bezbednosti vojske i policije. A posle toga ga medicinski zbrinutu. Ovaj ce napraviti zesce sr..e..sateran je u cosak. Probace da se izvadi nekom nacionalnom katastrofom. Ne dozvolimo mu to nikako.

  13. Invalidna lica su od ovog meseca pokradeni od tebe Aleksandre vučiću.umesto da podignete tudju negu i pomoć kao penzije vi ste im umanjili primanja za 0.5% .
    Kupite lekove za te pare kad ubijate OSI.

  14. Posle punjenih lignji i paprika da meniju su punjene granate. Aco, sve je ok dok ne dodj na red punjenja zatvora.. bices i ti tu, pocasni…!!!!

  15. Gradjani Srbije veruju u Vucica i odluke koje donosi,jer sve sto radi je za dobrobit svoje zemlje i naroda.

    1. Ana nije moguce da senvic jos nije stigao na tvoju adresu, moras brze da pises, jer jedan botovski komentar nije dovoljan.

  16. Ne moze predsednik ni da se odmori od vele izdajnika i jajara. Sve ih treba ostro kazniti pa da vidimo ko ce sledeci put smeti a se usudi da uradi nesto protiv Srbije.

  17. Spinovanje zbog Krusika. Necemo ovo precutati. Sve strane novine pisu o ovom skandalu, neces se izvuci AV!

  18. Moj veliki prijatelj Putin, Srbija puna ruskih špijuna. Ali po već poznatom scenariju to će da budu Đilasovi izdajnici, mislim na ove koje lobiraju ruski špijuni.

    1. Mora da su Stefanovici otkrili te spijune koji su sa Krusikom surovali. Mislim da ce se tu naci i Aleksandar Obradovic koji mje surovao sa Rusima, Bugarima i ko zna sa kim jos. Vucicu procitan si kao bukvar.

  19. Sta se bre ljudi cudite pa CIA mora nesto da smisli kako bi poljuljala odnose sa Rusijom. To je smesna stvar i veoma providna. A sta bi sa onom aferom Generala Perisica, mozda su opet Rusi bili tu negde iza grma. Cela nam zemlja izbusena raznim spijunima pogotovu sa zapada pa nikom nista. Danas se zna ko sta doruckuje a kamoli nesto vise.

    1. A snimak star dve godine, nakmanje, ima Vucic uvek keca u rukavu samo za Krusik tesko da ima dzokera

  20. očekujem spektakularne vesti sa tog tužnog skupa. toliko senzacionalne da ćemo do kraja nedelje samo o tome pričati i da ćemo zaboraviti gomile afera aktuelnih ovih dana.

  21. Lepo je kad vidim da je drzava spremna da odgovori na razne opasnosti, pa i na agenturne aktivnosti koje su svakako povecanje u poslednje vreme.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.