Vulin je bezbednosna pretnja po Srbiju: Sagovornici Danasa o učešču bivšeg šefa BIA na bezbednosnom skupu u Rusiji

Ostavite komentar


  1. Hoce li nas NATO zbog toga bombardovati zasluzeno jer smo se drznuli da kao nezavisna zemlja ucestvujemo negde.Posto neko spomenu Misica i Stepu oni bi danas bili proglaseni za ultranacionaliste koji zarad Ruskih interesa udsraju na A.U monarhiju.

  2. Vulina skloniti sa političke scene (ko se seća Nebojše Stefanovića) najbolje na Kosovo, lako je ovde izigravati neku facu, mada je i tome uskoro gotovo, da je sva opozicija složna došlo bi odavno do promene vlasti, ovako razjedinjeni samo pomažu Vučiću, cepa vas kao kaprićiozu što je žalosno, jer sadašnja opozicija liči na „sjaši kurta da uzjaše murta“ nismo ni zaslužili promene.

  3. Овај лик ми се све више допада мада сам га презирао као Мириног левичара.

  4. Djindjic nam je bio zadnja sansa da postanemo normalna drzava. I Kosovsko pitanje bi se drugacije resilo da je on bio ziv. Nego mi sad zivimo u 92 a ceo svet je u 2024, u politickom smislu.

  5. 120 zemalja? A koje su to zemlje? Iran, S Koreja, Belorusija, Eritreja, Sirija….. Srbiju ne računam. Onda Teliban, Hamas…. koja još?

  6. A što vi, bar ponekad, ali bar ponekad, ne pozovete nekog normalnog srbina da vam komentariše odredjena dešavanja. Imaćete, bar neki kredibilitet. Ocako ste uzeli mustru od Pinka, samo u drugom pravcu. Pa dajte mi jednog poštenog čoveka koji ce reci da ova žena(ime joj ne spominjem) misli dobro ovoj zemlji. Ali samo jednog. A tek ovaj neotesanko sa Zlatara… Dajte, upristojite se malo.

  7. Sta je bre ovo jer snimljen nivi deo filma SISMIS ili Betmen 12 dio…sta bre ovaj lupeta bez nikakve duznosti..zabela bre…

  8. Da nije sramno bilo bi smešno, tvrdnja Sonje Biserko i Miloša Parandilovića da Vulin predstavlja pretnju po bezbednost Srbije a ne NATO zemlje i tu zapad koji preko GS UN pokušava da nam utisnu žig da smo genocidni narod zbog režirane Srebrenice od strane Alije Izetbegovića i Klintona tadašnjeg predsednika SAD kako bi imao izgovor da naredi bombardovanje Republike Srpske što je i učinio, kao i pokušaj otimanja KiM i izdvajanja iz R Srbije i sada pokušaj učlanjenja tu Kosova u Savet Evrope, zar ovi tj Sonja Biserko i dr to ne vide.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.