Aleksandar Vulin se vraća u vladu: Direktno izazivanje SAD, kao kada ti prijatelji savetuju da razmisliš pre tetovaže ramena, a ti se iz prkosa istetoviraš posred čela

Ostavite komentar


  1. Nisam za ovu budalu, ali smatram da stav svih ans mora da bude ni pudlice sa Zapada, a ni pudlice sa Istoka… Kakva smo mi to suverena država ako nam diktiraju politiku ili Ameri ili Rusi… Nema tu nikakve suverenosti… To je tužno i poražavajuće, mada mi nismo suverena država još od raspada Jugoslavije… Jedan od razloga što su je i razbili, da mogu lakše da vladaju nad nama!!!

  2. Briga me za amere, julin je trn u oko nama! Poštenim i normalnim građanima teritorije Srbija.

  3. Vecito mimo normalnog sveta, i posle ce ti rusi da nam okrenu ledja kao 1999 kada ih nigde nije bilo.

  4. Ne, to je izbalansirana vlada. Ima i americkih i ruskih ljudi, ne znam ima li srpskih.

  5. Koja je osnova za njegovu funkciju. Kvalifokovan nije ni zašta. Stranka je marginalna, njeni glasovi ne igraju nikakvu ulogu?

  6. Prijatelj? Mislite nasilnik iz kraja? O Vulinu i tetki sve najgore, ali metafora sa prijateljem je stvarno perverzna.

  7. Skupilo se odabrano drustvo,i sada je vreme sigurnom koracanju ka ponoru.Dali je narod Srbije NORMALAN,kad ovako nesto dozvoljavada se radi u zemlji?Verovatno da nije,jer da je normalan ovi uljezi i kriminalci nebi braukali zemlju.A,a da su oni onakvi „patriote“kako se be predstavljaju,onda se nikada nebi ni bavili politikom,i narod ih nebi imao oko vrata godinama.

  8. Možda bi kolega Ejdus bio bolje rešenje.
    A što se tiče onoga kolega, tačno je. Samo sam ja generacija 67.!

  9. Šta će sada da uradi plašljivi Stejt deparment? Hoće li i dalje da pokušava da ‘razgovara’ i da se ‘dogovara’ sa AV-om? Ili će konačno da se suoči sa stvarnošću u Srbiji?

  10. Vulin je veza (mali od palube) beogradske komunističke buržoazije (novac i moć) i srpskih nacionalista (pesnica).

  11. Ovo je šamar svakom normalnom čoveku u Srbiji,jer će ova banda ovde vladati,a ne u Briselu ili Vašingtonu.Ali nije banda kriva,ona svoj posao radi odlično za nju,krivi smo mi koji ovo gledamo i mirno brojimo udarde po našoj glavi.Što bi rekao S.Basara,udri Vučiću.

  12. Pa da zahvali SAD ,EU ,UK…vise Berlinu nego Vucicu na izboru Vulina na neku funkciju u Vladi . Berlin nas gura u taj ruski zagrljja još više, pogotovo posle forsiranja prijema Kosova u Savet Evrope ( bez ZSO obaveze iz 2013), rezolucije o Srebrenici u UN…

  13. Prolem je ako ti je taj prijatelj nezgodan tip koji ne dozvoljava drugo misljenje ili volju mimo njegove pa vas utepa,onako demokratski,jer se i u demokratiji zna ko je najdemokratskiji a ko treba da slusa..

  14. Glupi Srpski narode kada ces shvatiti da imas posla sa velikim inadzijom koji tera inat nama Srbima ali i celom svetu,jer je umislio da je najpametniji na ovoj planeti AV?

  15. Ma nikakva panika, Vulin je tu da ga se Rusi ne rese. Sada ide litijum, kosovo, bor, bakar, trgovacki centri ( mi to ne znamo da sazidamo) ameri (vojska) je vec u BG. Bez EU nema zastite zivotne sredine, ljudskih prava svi mogu da rade sta god hoce: ,, necemo mi tamo zivjeti” Churchill, ili ti wgf, ako je vama tako dobro – svima je.

  16. …“Njega je mandatar za sastav Vlade,Milos Vucevic, predlozio za potpredsednika vlade Srbije…“.
    E nije ga predlozio Vucevic, on je samo dobio spisak imena lica,koji ce predstaviti Skupstini za sastav Vlade kojom ce Vucic voditi Srbiju u propast, ukoliko ne bude sklonjen sto pre sa vlasti.

  17. Amerika nije prijatelj, ona je partner a to znaci neprijatelj u prevodu…..setite se konferencije pre New Yorka. Tako da ameri nisu prijatelji, ni najmanje.

  18. Stvarno bi bilo u redu da počne malo da širi američki uticaj, samo nerviramo amerikance, dobiće ljudi visok pritisak i čir na dvanaestercu.

  19. Jos jedan autogol
    Bravo radikali
    Samo terajte inat
    Uništićete sopstveni narod.
    Zli i pakosni lopovi se udružili.
    Protiv svog naroda i demokratije.

  20. Od Vulina koji je muva smešan, napravili nekog zmaja nešto,totalno nebitan lik. Da li baš toliko smeta Srpski svet ? Ujedinili se svi okolo,ili pretenduju,samo Srbi ne mogu.

  21. Ovakav sastav Vlade je posledica pre svega infantilnog Vučićevog besa na ono što radi Amerika i Nemačka ne Srbiji već lično njemu i Dodiku, ali i želja da pred kraj svoje vladavine zbrine te svoje pajtose koji su mu pomogli da opstane na vlasti. Taj sastav ministara je dno dna, a pitanje je da li ima još nekoga na birou nezeposlenog naprednjaka da ga ugura u Vladu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.