Aleksandar Vulin: Specijalni izaslanik za Rusiju ili „nestašni ministar“?

Ostavite komentar


  1. Sa setkanjem po Rusiji sigurno da Vulin, Vucic i ostali rusofili nista ne gub. Gube gradjani Srbije, koji i dalje vec decenijama zive kao najairomasniji u Evropi. Ali kako to objasniti neukom narodu.

  2. On-oni će biti sve, mogu se smatrati i srbima, marsovcima, lutkama iz crtanih filmova, najbolje vole novac, sladak život, lepe žene…opasni su jer su stvorili anarhiju koju sa veštim lažima održavaju dugo.-Narod je izigran a Srbija unakažena!!!

  3. Od kad je Vučić promenio stranu, sve što dobijate od Zapada možete samo Vulinu da zahvalite. Ako i njega „preokrenu“, pridružićete se Makedoncima i Bosancima u večitoj čekaonici.

    Ovako, dokle god gledamo i na istok i na zapad, dotle i ima neke nade da nas prime samo da im ne uteknemo. Ovi drugi nemaju kud, zato i ne mrdaju.

  4. Srbija je ruska gubernija, zato smo kao nacija skroz propali. A ovo Julovsko đubre nema ni 0,2% podrške građana.

  5. Ni jedno ni drugo. Jednostavno jedan mali pajac za jednokratnu upotrebu. Nešto kao papirna maramica.

  6. Vulin, cija stranka gotovo da ne postoji je pravo ogledalo neuredjene pravne drzave Srbije kakvom su je ucinili ljudi na vlasti od vrha do dna.

  7. Dule, мислили сте добро и поштено, само он није будалетина, он је оно што се каже виспрен човек, служио би и Хитлера и Стаљина и не трепнуо, девиза, How Much ?

Ostavite komentar


Politika

Picula zadužen za Srbiju? 6

Picula zadužen za Srbiju?

Poslanik Evropskog parlamenta iz Hrvatske Tonino Picula trebalo bi da postane novi izvestilac tog tela za Srbiju, nezvanično saznaju Novosti. Picula je u prethodnom sazovu bio zadužen za Crnu Goru, podseća list.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.