Aleksandra Jerkov: Neću mirno da gledam lagani nestanak DS

Potpredsednica Demokratske stranke govori za Danas o unutarstranačkim napetostima

Ostavite komentar


  1. Nikako ne mogu da uvažim argumente zasnovane na ličnim interesima preletača.

    1. Nikako ne mogu da uvazim misljenje onoga koji ne razlikuje dobar od loseg argumenta a ne da li je neko ovo ili ono… add hominem atack. Toliko.

    1. Ako bi neko trebao da bude kolko danas predsednik DS-a onda je to Aleksandra Jerkov, inaĉe Lutovac ako ostane još nedelju dana ugasiće DS.

      1. Ajde, dajte mi jedan suvisli razlog za tu tvrdnju.

        ps Ja prestao da glasam za DS kad je ona dosla. Zbog nje, a pre svega zbog onih koji su je doveli i koga su doveli

  2. Zapazio sam da je medju inicijatorima bivsi ministar Djelic, koji je po potrebi ino konsultaant, a ako atreba i domaci politicar. Svojevremeno ga je Vucic prozivao da je vojvoda od Agrikol banke, zbog sumnje da je prilicno zaradio prilikom dolaska ove banke u Srbiju. Posle su, izgleda, nasli zajednicki jezik, pa se Djelic pojavio kao ino konsultant koji je „uspeo“ da pronadje NLB kao kupca za Komercijalnu banku, iako je ta banka vec godinama prisutna u Srbiji.. Interesantno, zar ne? . .

  3. Na celo DS treba da dodje neko sposobniji i harizmaticniji od Zorana Lutovca koji meni ne uliva poverenje jer je pokazao da se ne snalazi na toj funkciji..Covek nema podrsku svih clanova stranke, jer je pokazao da se na celnoj poziciji navedene stranke ne snalazi onako kako bi trebao i pravi razdor ,zato bi navedeni gospodin trebao sam da podnese ostavku i na celo stranke dodje neko ko ce dati svoj doprinos srecnijoj i uspesnijoj buducnosti stranke koja je uzivala veliku popularnost naroda u Srbiji.

  4. U vreme uvodjenja visestranacja u Srbiji bilo je milina slusati clanove DSa kako govore u skupstini. Jasno, koncizno, bez uvreda, sa uvazavanjem. Kad se pogleda koliko je stranaka proizaslo iz DS-a jasno je da ce je Lutovac i Jerkov zapecatiti.

    1. Gde su osnivaci DS, ako zanemarimo vecnog Micunovica? A, i on je u svoje vreme napustio stranku i vratio se u nju. Gde su Gligorov, Inic, Perisic… nema ni Nenada Bogdanovica, koji je gradio stanove za kadrove. Niste znali da ih sacuvate, a oni su doneli demokratiju u Srbiju. Mislili ste Vi mozete bolje. Uvek sam glasao za vas, ali vise necu ni za koga. Srusili ste snove gradjana Srbije o demokratskoj, evropskoj Srbiji.

  5. — kako su jedni što su samo „tražili sednicu Glavnog odbora“ uspeli da je zakažu za neki datum? Valjda pokrenutu inicijativu, koja u skladu sa nekim statutom postane „zahtev“ odobrava neko telo stranke, pa se onda zakazuje sednica? Je li ovo prostor u kojem je možda bilo falsifikata? I to da članovi Glavnog odbora ne znaju ko je u stranci, a ko preletačević ne pije vodu.. Šteta.

  6. Trol, jadikalka, trojanka, samo gleda sebe. Pravi su, iskreni i humani Djido i Lutovac. Aha, kako da ne.

  7. Pa se posle Pitate zašto ljudi nemaju poverenje da vama daju Glas
    Razlog je ocigledan

  8. Odlična Aleksandra Jerkov. Deo nažalost sve manjeg zdravog tkiva DS- a.

  9. Od Đinđićevog ubistva svi ste se toliko „trudili“ da „mirno ne gledate lagani nestanak DS“ da ste je doveli na jedan do dva odsto. Samo nastavite da se trudite da budete „kalif umjesto kalifa“ i brzo ćete je ugasiti. Posljednji je trenutak (ako je) da stanete malo pred ogledalo, oslobodite se ličnih sujeta i opsjednutosti sopstvenom veličinom!

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.