Aleksić: Ako bude rudnika litijuma, neće biti ni Loznice ni Krupnja

Ostavite komentar


  1. Ako ne bu de rudnika? Pa neće vas biti. Od vazduha se ne živi. Ruda se kopa gde je ima i narod funkcioniše. Bitno je insistirati na zaštiti životne sredine. Svaka fabrika svaki auto zagadjuje. Idemo da krenemo sa ralom i volovima

  2. Sta ovaj misli od cega ljudi da zive od vazduha uredu mi je da se insistira na zastiti zivotne sredine al da se ne otvaraju rudnici to je stvarno smesno

  3. Protivim se otvaranju tog rudnia,da. Ali,Miki, sto dade sve dozvole za otvaranje kamenoloma Tehngradnji,doksi bio glavni u Trsteniku. Firm,koja ia direktne vezesa Gasicem,sada nas polako davi prasinom i kamionima. A,ti si se dozvole potpisao. Ne volim licemere. Jedno radis,drugo govoris. Znasodlicno gde jeto ,na desnoj obali Morave

  4. Vlast u Srbiji dobro zna, a i Rio Tinto, da je to ravničarski teren izložen bujičnim poplavama(čak i katastrofalnim) i da će deponija u Gornjim Brezovicama poplavno područje posle iole veće kiše.Poplavna količina vode odneće i razneće jalovinu i rudni materijal kilometrima daleko i zatrovati Loznicu,Šabac i stići do izvorišta u Beogradu(ako ih bude i bilo posle Makiša i Ratnog ostrva).Ako ne milite na građane,mislite na Vukana kada dođe kod babe i dede.

      1. Vrlo smisljeno potkupljuju fakultete i spravom govore angazovali smo najkompetentnije instutucije.Profedori i dekani prodate duse.Sramota.

  5. Prvo nije ova vlasr dala saglasnost da se pocne sa ispitivanjina, vec vlast ovoga sto iznosi nebuloze. Drugo pre nego sto picne da prica da ga beko nauci gde se balazi i trece da ga narod pita od cega ce da zive.

  6. Ovde se napada Aleksić, onako, po Srpski. Bez razloga. Da komšiji crkne krava a čovek u pravu. Pričaju da je tu vrdnost litijuma ogromna , kažu 12 milijardi dolara. E tu smo na klizavom tereneu . Od svih tih para dobit ćemo od Vučića po pet hiljada dinaraa okolina Loznice trajno zagađena Narod u Srbiji nikad nije živeo od vazduha ni mnogo crnja vremena pa neće ni sada bez tog rudnika . Tako da ovi koji žive daleko od Loznice štede reči hvale Vučićeve politike.

  7. Narode samo slozno, ne dajmo dedovinu, ratovi bili toliki i zemlja ostala u amanet nama i generacijama posle nas. Oni neka kopaju u svojim zemljama i neka prave profit. Nismo nicija kolonija.
    Zivi bili, samo slozno napred!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.