Aleksić tvrdi da „Srbiji protiv nasilja“ neće trebati cela opozicija da bi formirali vlast u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Sreća pa se narod zasitio pa Beograd možda i ode od SNSa,nema nekih okupljanja po gradu (Beograd) nema tribina,manifestacija,“štandova“,imate ljude po partijama,a aktivnost slaba.SNS radi,eno ih,od vrata do vrata,štandovi jesu ovaki onaki,ali kada su izbori uključuje se mašina.

  2. Ovo su prazne priče,iako bih voleo. Pre neki dan dvoje aktivista zvone na vrata i pitaju da li sam simpatizer ili član SNS-a i pritom upisuju nešto. U centru N.Banovaca veliki bilbord Vučića i tako sve preko N. Pazove,Stare,Inđije…nigde opozicije. Slabo rade i misle da je Beograd siguran,e pa nije,mora da se radi u svakom naselju,ulici,zgradi,kući. To ova vlast nažalost radi bezprekorno i nezakonito. 12 godina opozicija ne postoji,to je problem. Dozvolili ste da se DS rasparča radi vlastitih interesa i šefovanja u novim strankama sa malim procentima. Ovaj proglas vam je pokazao kako se to radi. Potpisi,tribine…ali non-stop.

  3. Opoziciju koja je na zdravim nogama,bez obzira na njihovu snagu
    bitan je pluralizam mišljenja da bi se iskorenilo jednoumlje čitaj bezumlje.Da nam se ne šetaju potomci onog zlotvora Miloševića po ovoj napaćenoj zemlji i šepure bez trunke srama,stida i kajanja.Dok na računu tata ima milijarde dolara ukradenih ovom Narodu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.