Aleksić: Brutalna funkcionerska kampanja Vučića, Orlić: izborni uslovi fantastični

Ostavite komentar


  1. G .Aleksicu,o pravednim izbornim uslovima je smesno razgovarati dok su na sceni SNS,SPS,SRS i stutinjak pratecih stranaka i pokreta.Dakle,prvo ostavke predsednika i vlade zbog korupcije i kriminala,lustracija ovih ljudi i stranaka,prelazna vlada do uredjenja institucija,onda izbori.

  2. Gledao sam – i moram reći svi koji nisu simpatizeri ovog režima neće izlaziti na izbore radi takve “ opozicije “ ..

  3. Oni najbolje znaju da su izborni uslovi dobri, kakve nikada nisu hteli da pruže dok su bili na vlasti. Iskreno rečeno ako je iko u svakodnevnoj kampanji, svakako je to opozicija i to vrlo jeftinoj, jer dobro znate da nemate podršku građana Srbije, zato i izmišljate svakodnevno nove zahteve i prohteve.

Ostavite komentar


Politika

Šta je do sada poznato o poseti šefa CIA Prištini? 10

Šta je do sada poznato o poseti šefa CIA Prištini?

Javno u oba entiteta Bosne i Hercegovine, pod velom misterije juče u Beograd i isto tako danas u Prištinu. Šef CIA Vilijam Berns danas je sleteo na aerodrom "Adem Jašari", odakle je otišao na sastanke s kosovskom predsednicom Vjosom Osmani i šefom Kosovske obaveštajne agencije Petritom Ajetijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.