Aleksić (NPS): Moć nije u rukama onih koji prete i lažu, već u rukama naroda.

Ostavite komentar


  1. „Moć nije u rukama onih koji prete i lažu, već u rukama naroda“.
    Ne znam da li je sam ovo smislio ili mu je neko suflirao, ali je tačno. Baš zato uzalud preti i laže, ruke naroda ne zaokružuju njegovo ime.

  2. U rukama naroda koga pominjete, vec se nalaze paketi poklona os SNS-a , jedna crvena, sendvici i flasa vodice i oni su odavno kidnapovani na turneje autobusima po mitinzima na kojima nastupa Vucic. Mislite malo o tome.

  3. Тачно, али то сазнање не важи за Србију, рају нико ништа не пита.

  4. Kako si pogodio a znas ko je pretio ti i tvoji pajtosi blokirajuci ulice i zivot ljudi to je pretnja aleksicu

  5. Jeste,u rukama naroda,ali narod tebe neće,pokazao si šta znaš… bolje reći šta ne znaš…Jedino što se od tebe i sličnih tebi su prazne priče,već poznate

Ostavite komentar


Politika

EKOLOŠKI PROTEST

„Vladi koja je spremna da Srbiju svede na civilizacijsku WC šolju ne sme se dozvoliti da organizuje referendum o litijumu“: Šta još opozicija misli o namerama režima?

Imajući u vidu nedemokratski karakter aktuelne vlasti, ozbiljne indicije o krađi izbora koju sprovodi iz ciklusa u ciklus, nasilje nad medijima i onemogućavanja da istinite informacije dopru do građanki i građana, i nadavse ogoman stepen korupcije, zabeležen u brojnim domaćim i stranim izveštajima o situaciji u državi, predstavnici opozicije nemaju sumnje o tome da bi organizovanje referenduma o iskopavanju litijuma, bio još jedan u nizu teških zloupotreba režima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.