Aleksić: Da li je vlasnik Jovanjice poklonio brod BIA?

Ostavite komentar


  1. Koga to Trstenik te zove…“Vrati ukradeno lopove“?Ajde,Aleksiću sa dokazima kod tužioca,ali za lažnu prijavu sledi ti krivična ali prava, a poslanički imunitet te štiti još malo…a posle…posle izlaziš na izbore sa Marinkom,a da li ćete preći cenzus od 3%…teško, i to je previsoko za tebe i Marinku nepoznatog prezimena…ili,se sad preziva Lažović?Nego,daj jednu sliku Erdogana i Vučića na “krstarenju“.Nego,da nije Djido kupio neki “brodić“ od onih 619 miliončeta?Zašto Aleksiću ne pitaš gazda Djida,odakle mu tolike naše pare?????????

      1. Burek,burek,besplatani burek u Borči…vidiš da si prolajao…nego,jesi ti bio svedok na jahti,ili o jahti?

    1. Meni je zao ovog Ljubise. Imam utisak da nije bot. Nacin na koji pise pun je nekontrolisanog nezadovoljstva i vise i ne zna kome da veruje pa se opredelio za najlakse-spin kampanji AV. Retko se srece covek koji zaista veruje u AV i njegovu politiku ili se barem nada da to nisu lazi i da je stvarno “Djido” kriv za sve. Vecinom su u pitanju botovi koji imaju neku korist tipa zaposlenja na nekom izmisljenom radnom mestu u drzavnoj firmi ili neka druga korist.

  2. E,što volim kad iznerviram ove SzS-ovce…vidimo se na izborima,ha,ha,ha…ipak nema bojkota,a?Baš ste od reči.

    1. Dakle BIA je bas razvila biznis. Sad imamo i brodovlasnike, iako Srbija nema more.
      To sto su nas izbusili svi moguci spijuni, sto kriminalci polulegalno kupuju strateske informacije od funkcionera vlasti, ma koga je briga. Vazno da se gaji ORGANSKO, preradjuje i u dopove sve vise isporucuje srpskoj deci. Pa se posle cude sto nam omladina bezi iz zemlje. Nece ljudi da rade za narkomafiju i zive u drustvu mrtvih narkomana.
      Zastrasivanja narkomafije sa LESEVIMA PRED NARODNOM SKUPSTINOM, su samo jos jedan signal za bezaniju odavde. Droga je pojela sav mozak onima u vlasti, koji su placeni od naroda da je suzbijaju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.