Aleksić: „Ekspo 2027“ je poslednji ekser u ekonomsko posrnuće Srbije

Ostavite komentar


  1. Za 17 milijardi eura zarade nema kritike koja se ne moze istrpeti. Za te pare je sve dozvoljeno. Jos ako deo dobije neko mnogo jak, onda je sve ok.

  2. A sta ako se iz tih para finansira dolazak na vlast nekog coveka. To niko nece da odbije.

  3. Srbija je ekonomski posrnula 1992 uz pomoć Berlina,Beča,Vatikana(to im je bio cilj od 1914), a ono sto nisu uspeli 1914,1941 uspeli su 1991 nazalost i uz nasu pomoć tj pomoc Slobe (po čijim direktivama je radio početkom 90 tih valjda ćemo saznati jednog dana)

  4. Poslednja takva „specijalna izložba“
    (to NIJE „svetska izložba“) održana je 2017 u Astani, i bila je totalni fijasko, preskupa a prazna, malo posetilaca i bez koristi od podignutih objekata po završetku…

  5. E, kad stručnjak Aleksić ovo izjavi, ne možemo a da ne verujemo. Cirkus. Neka ide u Medveđu da pravi rasad. Za drugo i nije.

  6. Сад је време, да се опозиција покаже на делу, и да свим снагама минира овакве сулуде идеје.
    Народ је пред својим погубним капитулирањем, а они полудеше од силног богатства и луксуза сваке врсте.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.