Aleksić: Investiranje Telekoma verovatno najveća pljačka u istoriji Srbije

Ostavite komentar


  1. TELEKOM…Skoro da vam se sve zavrti u glavi..!???
    Dokle ide razaranje države, beskrupuloznom mafijaškom krađom, razaranjem
    društvenog dobra …,organizovanom sa vrha …SNS !?
    „On“…Šef… će otići, tek kada bude ostavio samo dugove , i prazne banke ???…

  2. Gospodine Aleksicu, vrli mladi covece. Moje iskustvo mi govori da imate veliku priliku da budete istinski opozicioni lider, od dolicne naocitosti do vaseg dosadasnjeg politickog delovanja. Licno bih, na osnovu dugogodisnjeg iskustva i znanja, predlozio bas vas za buduceg predsednickog kandidata, uprkos tome da je Sasa Radulovic ubedljivo najozbiljniji trud ulozio u razoblicavanju kradje i prekradje na poslednjim tzv izborima. Potrudite se da vam ne bude ni trun prasine na biografiji i cuvajte se laznih opozicionara koji ce vam samo poturati klipove u tockove. Nastavite da radite to sto veoma uspesno radite i evo nama novog kandidata za Predsednika Srbije, koji ce pretvoriti Vucica i njegove lopurde u pepeo i prah. Vasom smirenoscu, retorikom izgledom, po mom misljenju vi odista konkurisete za omiljenu pojavu medju svetskom tzv politickom elitom. Tetovirajte sebi u pamet, od sada na ubuduce , sta sam vam licno porucio u ovom komentaru !

  3. Kralju, kad neko ima 60% trzista i zbog toga gubis milione kako ces da postanes kompetitivan? To se zove growth through acquisitions…a ti kupujes firmu i buduce prihode i korisnike itd itd. Al sta laici znaju o tome

  4. Ne majstore, gresis. Najveca pljacka Srbije je privatizacija srpske privrede.Sve sto je u Srbiji stvoreno za vek i po mangupi su prodali za nesto vi[e od tri milijarde. Evra ili dolara, svejedno.Kolko vrede Real i Barselona zajedno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.