Aleksić: Kad bi opozicija izašla u jednom bloku, sa Savom Manojlovićem, bila bi u potpunoj dominaciji

Ostavite komentar


  1. Apsolutno mi je antipatičan, ali je ovo veoma lepo rekao. Besmisleno je bojkotovati izbore, čak i u ovim uslovima. Šta nam je dobro doneo bojkot republičkih izbora pre par godina? Apsolutno ništa, samo u skupštini – koja se direktno prenosi, nismo mogli da čujemo baš ništa protiv Oskara, izgledalo je kao da ima 100% podršku. Ukoliko makar jedan odbornik opozicije bude u skupštini grada, to je bolje nego da ih uopšte nema! Svi na izbore!!!

  2. razbili ste koalciju a sada kukate što niste jedinstveni. e zato nikad nećete pobediti vučića. draže vam je da uzmete par mesta u lokalnim skupštinama nego da uzdrmate ceo sistem. više nikada nećete imati vučića u ovoj poziciji kada je bio pod velikim pritiskom i spolja i iznutra.

  3. Sta je lepo rekao….ovo o apsolutnoj dominaciji…sa takvim razmisljanjem bi bilo jako lose da se dodje na vlast. Nekad mi deluju da nista ne shvataju

Ostavite komentar


Politika

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna 9

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna

Nema sumnje da su predstavnici vlasti i institucija dobro zaštićeni i da se osećaju bezbedno, kao što nema sumnje da se građanke i građani tako ne osećaju i da opravdano strepe za svoju bezbednost, saglasni su sagovornici Danasa u komentarisanju tvrdnji predsednika Srbije i ministra unutrašnjih poslova da je Srbija jedna od najbezbednijih država ne samo u Evropi, već i u svetu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.