Aleksić: Ministra policije čeka sudbina Tomislava Nikolića

Sagovornici Danasa podeljeni u predviđanju da li će Nebojša Stefanović ostati u Vladi na istom mestu

Ostavite komentar


  1. Stvarno žalim Nešu. Težak posao će imati, ujutro tereta na sa odličnim trenerom zatim doručak i kafića u restoranu, šetnja i bleja po kafićima, do tatine firme da prebroji pare uz masnu platu nekakvog savetnika. Baš mu je teško.

    1. Ovaj uvlakač će mi baš nedostajati. Posebno će mi nedostajati, kada se on, onako markantan, pojavi pred postrojenim službenicima MUP-a, koji stoje kao kegle, valjda, da ne potamne faraonsku svetlost ministra. U prvom redu su probrane ženske, koje su tu ne radi svoje lepote, ili bilo čega već, da pojačaju „blještavost“ svog ministra. Onda Nebojša uzima mikrofon i iznosi svoja vanserijska zapažanja i mišljenja. Naravno prvo pohvali svog šefa i aposztrofira njegove zasluge. Mislim da je bilo vreme da ga maknu sa javne scene. Svojim nastupima neodoljivo iritira sve one koji poseduju makar malo časti i ljudskog integriteta. Jedno je poštovati i respektovati nekoga, a drugo je viriti mu sa „onog“ mesta.

      1. Sve prevare i pronevere verifikovati i kada dodje vreme predati tuziocu i ili postici dogovor da vrate pokradeni novac ili robija sudjenje da se zavrsi najduze za 1 mesec.glasam porodicno za tu partiju

  2. Mozda ima i istine mada meni vise deluje da neko plasira lazne afere unutar vodece stranke, svasta je moguce.

    1. Toma Nikolic preko „donacija“ njegovoj zeni ima 11 miliona evra, jedan sin gradonacelnik Kragujevca, drugi trener u Kini sa mesecnom platom 50.000 evra, pomocnik mu ima 6.000 evra

    2. Isti utisak sam stekao. Kao nešto se dešava, neko će možda biti smenjen a suština je da je vlast centralizovana. Ko god da drži neku ministarsku fotelju prima instrukcije sa istog mesta. Jedina je razlika koliko nas iritira kada ih vidimo na TV i koliko nas vređa kada slušamo šta pričaju.

  3. Ma nema sanse… Pred svake izbore ovaj najavljuje korenite kadrovske promene i slicno i na kraju nikom nista. Nije da je to bilo jednom nego evo godinama vec se isto desava. Nijednog njihovog nisu smenili, eventualno transfer na neku drugu poziciju… Ne smeju da puste nikoga inace ce da pocnu da pucaju po savovima

    1. Nesa odlazi provereno,jer bata ne zeli da ga vidi vise,novi ministar Gasic

  4. Ako predsednik kazni ovog “ministra diplom” sigirno ce ojacati ako ga nekazni znaci da dele sav plen unesanost i odgovornost.

  5. Penzija ? Ili „kancelarija za saradnju sa „Krušikom“ , „Jovanjicom“, „BGDnaH2O“ itd…“ ?

  6. Prica carsija,da mu je to osveta za Jovanjicu.Vucic ga nije zastitio,kako je ovaj ocekivao,od progona za Krusik,pa mu se ovaj revansirao Jovanjicom i udarom na batu Andreja.Onda je umesto policije Vucko slao Vulinovu vojsku da obezbedjuje emigrante jer nema poverenja vise u Nebojsu iz Beograda i policiju kojoj je ovaj ministar.Tada se vec primetio da se ljubavnici razilaze.Sada se samo nadam da ce kao u svakoj spanskoj telenoveli da neko progleda a neko i da progovori.

  7. Pa šta i da ga čeka.Verovatno postoje razlozi zašto je to tako.

  8. Ima ona narodna izreka: vrana vrani oči ne vadi. Dovoljno znaju jedni o drugima da će se uvek međusobno štititi. Poznato, zar ne?

  9. Koje ste vi ložane. Čovek će da se primiri 2 godine i da se vrati kao ministar vojni.
    Dok god ovako skačete na Vučićeve koske nema leba.

  10. Kome može biti važno mišljenje gospodina Aleksića? Bio je u jednoj od najomraženijih političkih stranaka među običnim narodom (G17-URS), pa je bio u koaliciji sa SNS kako bi ostao na vlasti, pa je promenio još jednu izbornu listu i na kraju dospeo ovde gde je. Zar je on primer časnog čoveka? Zar ne mogu naći nekoga sa čistijom biografijom ko bi prezentovao ove podatke? Teško da je to i gospodin Jeremić, jer je promenio stranu političkog spektra (sa levice na desnicu). Pogrešna kadrovska rešenja će koštati ovu i ovakvu opoziciju i dok god to ne shvate, nema pobede nad Vučićem

  11. „..već i zbog loše izlaznosti na izborima u Beogradu, za koje je isključivo odgovoran Stefanović…“
    – Ovaj deo priče ne pije vodu. Za malu izlaznost u Beogradu (30-35%) nisu odgovorni ni N Stefanović ali ni vodje opozicije koje su bojkot suviše mlako predstavile gradjanima. Odgovorna je isključivo savest gradjana kojima je dosta mnogih loših stvari koje su im se dogodile ne samo za vreme vanrednog stanja nego i posle njegovog ukidanja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.