Aleksić najavio prikupljanje potpisa za novu stranku, otkrio njeno ime i razlog za napuštanje Narodne (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. putuj igumane, za tebe sigurno neću glasati dok sam živ. vučić ovkve priželjkuje koji će da rasturaju opoziciju sami.

  2. Blago nama to je nova stosesnaesta ili tako nekako stranka. Nema radnika, vozaca, majstora, inzenjera, uopste strucnjaka, ali u politici se ovde ne oskudeva u kadrovima. Rodila majka Srbija za diku i ponos.

  3. Nevalja mu Vučić !? U redu. A sad nevalja i partner Jeremić !? Tužna je ova nazovi opozicija!? Kao da rade za Vučića?

  4. Slazem se sa iznetim stavovima ali to treba pokazati na delu. Ovi iz kruga dvojke misle da je drzava Beograd i da se problemi mogu sagledati i resiti salonski,treba biti deo naroda i sa njim.

  5. Zasto ne znate da li ce vam decabiti bezbedna?
    Zasto jasno i decidirano ne objasnite sta im preti?

  6. Samo napred populisticki, fundamentalisticki, i desnicarski! Obe stranke, i stara i nova partija. Jedino tako cete dobiti glasove izmanipulisanih gradjana koji ne znaju kako se zivi u normalnom svetu nego im je za sve kriva „mrska“ Amerika.

  7. I koji je razlog? Meni nije jasno što nije sačekao izbore u NSu. Koje su to velike ideološke razlike? Razbija NS, trenutno najjaču opozicionu stranku – Vučić & Đilas se raduju.

  8. Prvi potpredsednik stranke, šef poslaničkog kluba i predsednik izvršnog odbora do skoro. Sve to nije dovoljno nego odmah vlast. Nije u pitanju to što Aleksić navodi. Stvar je pre svega u odnosu prema Rusiji sa ciljem uvođenja sankcija istoj i priključenju antiruskoj histeriji.

  9. Sa Opelnca je li, pa srećan nam novi Vožd. Ako ikada više izađem na izbore, nema mi druge nego da glasam za Vučića, kad vidim šta je alternativa, zapuši nos i zaokruži. Sve sami eko talibani, anarhisti, desničari, populisti, kukavice…

  10. SNS,SPS,DS,SSP,JS,DSS,POKS,SDPS,PUPS,ZLF,SVM,PSG,PSS,SPP,PS,SNP,SPO,SDA,DSHV,ZZV,ZS,NSS,NN-IJS,NLS,PDD,PZP,SSD,USS,VP,DJB,ZS,LSV,NSP,NKPJ,D2SP,PRL,PEP,PUF,SDS,SRS….kome neka skraćenica nije jasna,neka izgugla.Uskoro ćemo morati kao kod registarskih tablica da uvedemo brojeve,ponestaju kombinacije.Brukaaaaaa

  11. Evo nama nove stranke i novog velikog vođe .I on kao i svi se poziva na floskulu „u ime naroda“.A narod kao narod ne smem reći glup , jer sam i ja deo tog naroda .Jednom sam naseo i birao DOS.Sve što su obećavali pre dolaska na vlast ,nisu ništa ispunili osim svojih privatnih računa pa su sada gospoda a deca im po belom svetu završila škole i uglavila se u velike svetske korporacije .Retko ko je se vratio u Srbiju da mlati praznu slamu kao „veliki „stručnjak za još veću lovu.

  12. Ako pocne da oporavlja srpsku privredu i pocne da gradi srpska preduzeca i pocne da ulaze u poljoprivredu a odrekne se Eu , zatvori sve strane banke mozda bi se trebalo glasati za njega.

  13. Funkcioneri jedne stranke mogu dobiti podršku samo kada su sa narodom i kada rade na terenu. U gorućoj situaciji kakva je u Srbiji ne može se sedeti u salonu (kako kaže Aleksić) i komandovati. Većina članova Narodne stranke će se pridružiti Aleksiću, neka im je sa srećom jer su oni pokazali da može da se sarađuje sa drugim opozicionim strankama bez sujete. Način na koji radi Jeremić je prevaziđen. Ne bi se reklo da Vučić trlja ruke zbog raskola Narodne stranke zato što mu stranka sa Jeremićem na čelu ne bi prošla cenzus na izborima (što bi Vučiću odgovaralo), a Aleksićeva će sigurno proći.

  14. Браво Алексићу,искрени,чудио дам се да си са Вуком Јеремићем јер су твоји наступи некалкулаторски и искрени.Желим ти сваки успех у борби за бољу праведнију и слободну Србију.До победе ЖИВЕЛА СРБИЈА!!!

  15. Potpuno ispravan postupak Aleksića da se krene sa novom strankom, nego da se gubi vreme i da se čeka da Vuk kroz stranku opere svoje brljotine iz prošlosti,a to da treba da seuvedu sankcije Rusiji zbog zločinačkog napada na Ukrajinu..to se podrazumeva..

  16. E, Aleksiću, Aleksiću, treba da se stidiš. Pa zar si zaboravio da gospodin Jeremić nije hteo sebe da stavi na listu za parlament već je na čelu stavio tvoje ime, a ti sada tako. rezultat tvog neraqwzumnog postupka je, nažalost, netsnak i tvog i Jeremićevog ogranka NS. Jedino što ćeš se Ti, odnosno tvoj ogranak priključiti SNS-u. Tužan sam što Vučić likuje.

  17. Bilo je uopste cudno sto je politicar kao Aleksic dozvolio da se utopi u opskurnu stranku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.