Aleksić: Organizatori ekoloških protesta da odluče kako dalje

Ostavite komentar


  1. Ovaj je opozicioni pandan Marku Đuriću, isti teleći pogled i inteligencija. Neka pita svog šefa Jeremića zašto su uopšte ulazili u priču sa Rio Tintom i kako to da je tada bio dobar, a sada ne valja?! Ako dođu na vlsat, opet će biti dobar, nadam se da je to svima jasno.

  2. Može li Manojlović da nam svima objasni šta ćemo to da slavimo? Zar protesti nisu bili usmereni protiv dolaska Rio tinta? Predsednik je obećao 10 miliona E Jadru i delu Zapadne Srbije, kao i promenu lokacije jalovišta, te zamenu drvenih bandera i kopanje kanala. Dakle – potvrdio da Rio tinto DOLAZI!!! O silnim aferama, zagadjenjima ne vredi trošiti redove. Ljudima je dosta ove bahate vlasti, ne mogu da trpe više. Ova dva zakona su bila samo okidač. Da nisi i ti deo slomljenih? Šta slavimo Manojloviću? Valjda naprednjaci treba da slave pobedu nad tobom? Nad narodom sigurno neće!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.