Aleksić (Narodna stranka): Svako ko podržava francusko-nemački sporazum podržava Vučića

Ostavite komentar


  1. Bla, bla, bla…samo fraze i parole. Kazi ti nama skojevac, sta je alternativa sporazumu? Da budemo zauvek taoci Rusije i Kine?

  2. Aleksić (Narodna stranka): Svako ko podržava francusko-nemački sporazum podržava Vučića

    A svako ko NE podržava francusko-nemački sporazum koji Srbiju priblizava EU je RUSKA BAGRA koja je na Putinovom platnom spisku !

  3. Kad ovako bulaznis, to se u selu g. Aleksica kaze : „Vrana mu popila mozak“

  4. Francusko-njemački plan je dobra osnova. Garantuje formiranje ZSO. Niđe u planu ne piše nikakvo priznanje tzv. Kosova.

  5. Nisi se baš izrazio a i ne čudi s obzirom koliko škole imaš.Niko ne podržava taj sporazum i nikada ga niko potpisati neće ali se taj sporazum prihvatio kao okvir da imaš prostor za dalje pregovore jer da ga nismo prihvatili kao platformu odmah bi bili izolovani,a ovako imamo prostora za čekanje novih događaja.

  6. Pitao bih mog imenjaka na čijem je on platnom spisku kad toliko pljuje po svom predsedniku i narodu .Šta su mu krivi Putin i Ping

  7. @Miroslav2
    Ako sam ne znas odgovor na to pitanje, skroz si ga ugasio indoktrinacijom.

  8. Ja podržavam Sporazum a Vučić mi na pamet ne pada. Drugačije rečeno, svako ko je protiv Sporazuma želi po svaku cenu na vlast pa makar bio i proevropski a protiv EU integracija. Pogrešan put Aleksiću, pogrešan…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.