Aleksić: Ne mogu kriminalci da rešavaju kosovski problem

Ostavite komentar


  1. Tadic je na gostovanju pricao kako ne moze da se pravi koalicija ako nisi definisao sta ti je stav o ovom i onom pitanju .Ako su npr protiv Francusko Nemackog plana onda i DJB i Narodna stranka mogu u tu koaliciju .Narod ne zeli taj plan niti im je do poklanjanja Kosova za stolom.Smena Vucica je komplikovana stvar kad on ima taj luksuz da menja misljenje kad hoce i sve moze a kad si dosledan to malo teze ide.

  2. Prvo da se skloni mafija sa vlasti pa onda razgovarati o različitostima programa i prioriteta.

  3. Sve tacno,ali probajte da se resite bede SPS i SRS(SNS) sto pre,ako zelite dobro ovom narodu.

  4. Aleksiću, čuvaj se „trojanskih konja“. Jednom se mora napraviti raskid sa njima.

  5. Aleksić: Ne mogu kriminalci da rešavaju kosovski problem

    Ali mogu sa „drzavnim vrhom Srbije“ da organizuju „teroristicke akcije na severu Kosova“ i to mnogo bolje od svakog „casnog i postenog gradjanina“ koji se „ne bavi kriminalom“ !
    Ja i kada bih to hteo NEBIH ZNAO kako da nabavim oruzje, kako da ga prebacim na sever Kosova, kako da „organizujem ustanak“, a to je upravo ono sto je „drzavni vrh“ smatrao neophodnim kako bi pokazao svetu „da je Aljbin Kurti sa svojim terorom nad Srbima koji zive na Kosovu prevrsio svaku meru i da Srbi vise taj njegov teror nisu mogli mirno da istrpe“ i sta im je drugo preostalo osim „ili da dignu ruku na sebe“ ili na „okupatora“ ?

  6. Kad bi se za svaku izgovorenu rec odgovoralo ne bi se ovde svasta pricalo. Konkretno „bucko razmislja“

Ostavite komentar


Politika

Zukorlić: Tandir iznosi neistine o meni i SPP 10

Zukorlić: Tandir iznosi neistine o meni i SPP

Saopštenjem na saopštenje najkraća je definicija sve zaoštrenijih odnosa između nekadašnjih partijskih istomišljenika, Usamea Zukorlića, predsednika Stranke pravde i pomirenja (SPP) i ministra za pomirenje, regionalnu saradnju i društvenu stabilnost, i Samira Tandira, predsednika Bošnjačko-srpskog saveza (BOSS).

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.