Aleksić: Ne mogu se istovremeno igrati velika igra promene sistema i zadovoljavati sitni interesi

Ostavite komentar


  1. A kako mislite da objasnite gradjanima Sapca da bojkotuju SLOBODU. I objasnite mi, molim vas, kakakav uticaj na BOJKOT ima 2% birackog tela. I kakav je to plan da se za SLOBODU borimo tako sto cemo im, bez borbe, SLOBODU predati, tamo gde je vec imamo.

  2. Da ste svi u opoziciji ozbiljni, kao sto niste, vratili bi ste mandate u Skupstini. Bojkotujete rad ali primate platu od naseg poreza. Kako ste to objasnili strancima. Da ste svi izasli iz vlasti na svim nivoima prica bi vam bila jaka. Dosadasnjim potezima idete na ruku samo Srpskoj Nazadnoj Sekti.

    1. Ajde što uzinaju platu,ali Aleksiću nije smetalo da uzme od države subvencije za traktor i i mreže za odbranu od grada 150 000 evra.Dakle,Aleksiću koji si traktor kupio za te pare?Kaži nam nešto i o tome.

  3. Ovi nasi opozicionari se igraju politike. Inace, kako objasniti: „Aleksić je naveo da će opozicija dan posle „lažnih izbora“ 26. aprila zatražiti raspisivanje novih izbora pod fer i demokratskim uslovima, a da će u kampanji bojkota do 26. aprila održati seriju velikih skupova i građanima objašnjavati zašto je najbolje da na dan izbora ostanu kod kuće.“ Kako cete se POSLE izbora izboriti za ono sto vec vise od dve godine ne uspevate, iako imate, koliko, toliko pristupa javnosti? Posle ovih izbora, imacemo vlast koja ce nam se svima smejati u lice, hapsiti i proganjati kao u Rusiji, i necemo ih se resiti jos 30 godina. A „veliki skupovi“ nemaju apsolutno nikakvog smisla. Prvo jer niste u stanju da aktivirate gradjane da na njih dodju, a drugo, tamo se i onako skupljaju ljudi koji su protiv ove vlasti. Sta se dogodilo sa vasom kapanjom „od vrata do vrata“? Bole vas noge?

    1. Kako Vučić može da se smeni ako svi znamo da regularnih izbora nema u Srbiji? Molim odgovor!
      P.Sajdžo 2020.

  4. Kako Vučić može da se smeni ako svi znamo da regularnih izbora nema u Srbiji? Molim odgovor!
    P.Sajdžo 2020.

  5. VELIKI SRBOŽDER br.1
    Vučić je patološki uništivač Srbije, koji je stvorio i patološko okruženje koje ga i danas podržava. Inače Vučić je jedan potpuno nesposoban i nemoćan predsednik, on ne rešava već stvara probleme. To se lepo vidi čim pređe granice Srbije. Evropi je poznat kao sumanuti srpski izdajnik i ništa drugo. Zbog toga ga svi ismejavaju u pregovorimai na kraju dobro namagarče. I što su srpski neprijatelji veći on više licka i poniznije stoji pred njima. Naravno, ispunjava sve njihove zahteve, i to uvek na našu štetu. A kad se vrati u Srbiju on tu svoju i sujetu i frustraciju istresa nad nama neistomišljenicima. Čudno je i to da medicina ne upozorava građane da na vlasti imaju jednog bolesnog manipulatora i lažova…lopova…
    No, glavni pomagači u stvaranju ovolikog zla su mu uzurpirana televizija, sudstvo i nekolicina razvratnih poslanika. Stvorio je televiziju koja mu isključivo služi da laže narod i da kleveta opoziciju. Posle tih kleveta on izlazi na potpuno neregularne izbore, koje naravno dobija. Pravoj opoziciji je strogo zabranjen pristup na tim medijima a posebno na RTS1. Zbog zla koja je počinio narodu uskoro će zabraniti pravoj opoziciji i da uđe u taj njegov (rijaliti) od Narodne skupštine. Pa će morati da koristi i sud koji već radi po njegovom diktatu da osuđuje istinu samo kako bi sakrio svoja zlodela. Tako je taj razulareni izdajnik kršeći Ustav izvršio i predaju Kosova. Setite se kako je dodelio novi pozivni telefonski broj Kosovu i kako je priznao sva dokumenta Kosova. Setite se i da Kosovo nije bilo država pre njega. Sve je to Vučić „zaborovio“ i danas poriče da je radio. Ovo otvaranje granice Srbije prema Makedoniji i Albaniji nije ništa drugo nego stvaranje Velike Albanije na srpskoj teritoriji. A nama Srbima treba lična karta i pasoš da bi otišli u Gračanicu. To ova opozicija ne vidi zbog žudne pohlepe za vlašću. Isti taj Vučić je i opljačkao Srbiju, pa i penzionere. On je i koordinator svih dešavanja u Srbiji, prati i tokova novca, gde su kese tu je i on. Zatim je onako u četiri oka i rasprodao Srbiju. Prodao je svo narodno blago Srbije, prodao je čak i pitku vodu. Gde su pare niko ne pominje. Kako je nestalo 38,5 tona zlata iz Bazela i to niko ne pominje. Ko će i kako da vrati dug niko ne pominje. Na kraju je doveo strane investitore koji su otvorili svoja preduzeća da eksploatišu jeftinu radnu snagu Srbije. Tako je stvorio robove koji imaju najniže plate i standard u Evropi. A krije da je svo radno stanovništvo nepovratno otišlo iz Srbije. Srbija danas nema medicinare, stručnjake, nema ni običnih radnika, sve je to pobeglo, jer je Vučuć od Srbije stvorio pravu pustaru. Sve se ovo dešavalo pod njegovom (šapom).
    Ja nisam uticajan, ali postavljam pitanje ovim drugima. Dali se stide što nisu sprečili jednog ovako primitivnog izdajnika, klevetnika i evropskog podanika da napravi ovoliku nesreću? Zašto su ćutali i čekali katastrofu?
    Na kraju, Vučiću, sve se zna, i dosta više tog tvog primitivluka, klevetanja i cinizma, dosadio si nam. Moraš da odgovaraš za počinjeno zlo. Ovo današnje stanje Srbije je posledice tvoje vladavine. Svaki nezavisan sud će to potvrditi. Jedina tvoja satisfakcija je što tamo nećeš biti sam, imaće vas dosta…
    P. Sajdžo 2020.

  6. Srbi još ne vide da ih Vučić potpuno sjebo. Bravo Vučiću…
    P.Sajdžo 2020.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.