Aleksić (NPS): Verujem u pobedu na izborima, ko je protiv vlasti a ostane kući poklanja im glas

Ostavite komentar


  1. Da su SSP, NADA i SRCE presli preko ega i izasli na izbore u BGu, 3.6. bismo slavili na ulicama radjanje slobode i ponovnu uspostavu demokratije. Ja iskreno ne mogu da verujem da su oni odlucili da SELEKTIVNO izlaze na lokalne izbore po Srbiji, dok moj rodni grad Beograd tako olako predaju. Ja izlazim, moja porodica izlazi, moji prijatelji izlaze, ali nisam siguran da li ce to biti dovoljno.

  2. Nije tacno. Vi im dajete Beograd na tacni. Vec je izgubljen. Zasto smo setali nedeljama, zasto smo stajali ispred RIK-a? Pitam sam ima li prave opozicije.

  3. Ja sam glasala za spn u decembru, bila vise na ulici od njega posle izbora. Evo ne izlazim na ovo sto kazu da su izbori u junu. Zasto? Pa nisam idiot da ponavljam isto nerviranje na pola godine. Dosta vise. Zaboli ste nama noz u ledja ne jedni drugima.

  4. Imate li vi „opozicija“ program za gradjane u kako isti glasi. Da se „oseca“ potreba za promenama rezima, tacno je, ali je tačno da se od Vas ništa niti nudi niti postoji plan boljitka života, rada, napretka gradjana. Ozbiljna opozicija ne podilazi masama opravdano nezadovoljnih ljudi, vec nudi i radi na sistemskim promenama i ukljucuje ljude u taj rad i demokratskom saradnjom sa gradjanima ostvaruju promene boljitka. Ne resavanje ozbiljnih zivotnih problema decentne nezaposlenosti Beogradjana, ugrozenosti zivota i opstanka bedom i marginalizacijom, cekanje EU da resi unutrasnje sistemske Probleme Srbije i grada i borba za fotelju, platu, zvanje u politickoj upravi grada ili republike uz ignorisanje svskog pojedinacnog gradjanina, nije rad ozbiljne, posvecene i temeljne opozicije. To ne daje kredibilitet vere u postojanje iste, niti osnov za promene na bolje.

  5. zbog ovog „ucestvuju svuda osim u BG“ ste izgubili moj glas. samo nastavite da lazete, tako cete sigurno pobediti vucica. ovo sam juce cuo i od onog iz DS, izgleda cela kampanja se bazira na pljuvanju opozicije koja ne izlazi u vecini opstina.

  6. Đilas je organizovao bojkot lokalnih izbora u Beogradu pre 4 godine zbog loših uslova. Rezultate bojkota smo svi videli i osetili. To radi ponovo, sa istim ciljem. Šta tu kome nije jasno?

Ostavite komentar


Politika

Samo još jedna epizoda u medijskom i propagandnom "ratu": Sagovornici Danasa o izjavi kosovskog ministra policije da će uhapsiti Vučića 8

Samo još jedna epizoda u medijskom i propagandnom „ratu“: Sagovornici Danasa o izjavi kosovskog ministra policije da će uhapsiti Vučića

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja izjavio je da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić biti uhapšen, ukoliko dođe na Kosovo bez prethodnog zahteva. Naši sagovornici su se složili da je razmena ovakvih poruka između Beograda i Prištine posledica dugoročen političke situacije i da su ovakve pretnje zasnovane na praznim rečima budući da od njih benefit imaju obe strane.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.