Aleksić: Opozicija pobedila u Nišu, Vučić da čestita kao što je obećao

Ostavite komentar


  1. Aleksić: Opozicija pobedila u Nišu, Vučić da čestita kao što je obećao

    Lako je „pobediti kad pobediš“ ali ono u čemu je Vučić „nenadmašan“ jeste to što on „pobedjuje i kad izgubi“ !
    Rezolucija o GENOCIDU u Srebrenici u Savetu Bezbednosti UN koju je podnela V. Britanija nije izglasana iako je 10 drzava glasalo ZA, 4 bile „uzdrzane“ a SAMO JEDNA, Rusija je bila PROTIV, ulozila veto i tako sprecila da se ta Rezolucija izglasa i ko je „pobedio“ pobedio Vučić !
    Rezolucija o GENOCIDU u Srebrenici izglasana glasovima 84 drzave koje su glasale ZA, 19 drzava je glasalo PROTIV ostali su bili „uzdrzani“ i ko je opet „pobedio“ pobedio Vučić !
    Tajna Vučićevog uspeha lezi u tome sto on „kako bilo da bilo“ uvek pobedjuje !

  2. Pazite, Vucic zma vrlo dobro koliko je izgubio uprkos jednostranackoj kampanji , pritiscima i ucenama, kol-centrima, kidnapovanjem crnih dzakova od strane policije itd itd. Dakle on ce sada vrsiti odmazdu nad gradjaima jer je po prirodi osvetoljubivi sadista. Zvi bili pa doziveli.

  3. Zbog loseg rezultata opozicije najmanje sto ocekujem je ostavka Aleksica i svih onih lidera koji su napravili losu procenu i dopustili novu kradju izbora.

  4. Vucic je uvek u pravu. I na Jovanjici je bila detelina a ne narkotici. I Sava mala se rusila NOCU uobičajeno, sto umro portir nema veze, pa sta. Sto poklonio Bor i PKB. Nema veze ima on viziju.

  5. Opozicija je pobedila. Ko je pobedio? Pa doktor Milic, naravno. NEukaljano lice na politickoj sceni. Bez Milica u Nisu opozicija bi bila statisticka greska i to treba da znaju svi ovi tzv.opozicionari koje se „bave“ politikom 10,20 pa i 50 godina, lazu narod, prelecu, sve zarad fotelja. Napred doktore, samo jako

  6. Kako mislite slobodan grad to vam je glupost a svugde gde je ko pobedio treba cestitat

  7. Opozicija je pukla ko treger. Narod nije glasao za opoziciju vec za doktora. Ne zelimo nikakvu vezu sa pronatovskom opozicijom i daj Boze da se sirom Srbije pojavi neka nova cestita opozicija da ovu drugosrbijansku posaljemo na smetliste istorije bas kao i vlast

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.