Aleksić: Opstanak Udružene opozicije nije doveden u pitanje

Zamenik predsednika Narodne stranke za Danas o nesuglasicama unutar UOS

Ostavite komentar


  1. Zanimljivo razmišljanje. Opozicija, tačnije onaj deo koji je imao snagu da uđe u parlament, ne izađe na izbore, iako su uslovi slični kao na svim izborima pre 2000, a onda se žale međunarodnoj zajednici kako nema opozicije u parlamentu. A kako da je bude kada nisu izašli na izbore?! Naravno, slažem se i mora se glasno reći da su to loši uslovi i nisu demokratski i apsolutno podržavam borbu da se promene i da se mediji dovedu u neke normalno stanje. Ipak, dobar deo te opozicije je imao priliku da te izbore napravi normalnim, ali nisu i sada je moralno da na istima učestvuju i u ovakvom stanju. A kada pobede, nadam se da neće opet „zaboraviti“ da iste promene, iako znam da nema ništa od toga, jer takvi izbori favorizuju onog ko je na vlasti.

    1. a kakvu bi legitimnost imali da su izašli na nedemokratske izbori ? onda ne bi imali nikakvo pravo da se žale na nameštene izbore kod nas. kada su se žalili na izbore uvek su im novinari postavljali pitanje „pa što ste izašli 2016. na izbore kada ste znali da će biti tako i tako ?“ i novinari su bili u pravu. Ne možete pričati u nedogled o nepoštenim izborima a na svake izlazite ne bi li svoju bulju uglavili u skupštinu i primali odlične plate.

      Svaka im čast na bojkotu. A ovi što su izašli na izbore mogu slobodno svi u SNS da se učlane.

  2. Svedočimo sramotnom pokušaju zataškavanja prljavih i nedozvoljenih radnji R. Cvetića, predsednika odbora Knić, koji se u slobodno vreme bavi prisluškivanjem i montiranjem privatnih razgovora. Odobravanjem ovakvih postupaka, Narodna stranka je postala stecište najgoreg polusveta. Dobro su postupili članovi koji su je napustili pre njenog konačnog sunovrata.

  3. Tako ste pevali i kad ste stvarali Savez za Srbiju. I, sta se desilo, desilo se rasulo. Sad ste samo promenili ime, a, glumci ostali isti. I, to veoma losi glumci.

  4. Ne razumem ovo svadjanje ili raspravu i da li je moguce da ce nekada uspeti da se dogovore oko vaznih stvari. Dokaz je CG da moze da se srusi na izborima jedan rezim koji je kao i u Srbiji. I zato nisam razumeo bojkot. Masovna izlaznost dovodi do promeme rezima. Ako u Srbiji ne moze da izadje 75-80% gradjana onda i ne mozemo da smenimo ovaj rezim. Bojkot je bio za naivne i za nespremne za izbore. Eto dokaza da se jedan rezim koji je 3 puta duze na vlasti nego u Srbiji moze srusiti na izborima, ali mora se izaci na izbore a ne sedeti po kaficima a posle komentarisati po drustvrnim mrezama kako nista ne valja!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.