Aleksić: Platforma vlasti sumirana izjavom Ane Brnabić da je Kosovo bilo Srbija

Ostavite komentar


  1. KiM će ostati južna srpska autom a pokrajina izneće se detalji vezano za našu državu i naš narod.

  2. Opozicija nije u poziciji da namece kada ce se sta resavati. Inace opozicija je uglavnom stara vlast koja nas je dovela do prosjackog stapa.

    1. Gospodine Nale, užas je što narod još veruje Vučiću koji je sve prodao strancima i to ubescenje…Kod mog sela prodati voćnjaci Emiratima tj AlDahri za jednogodišnji rod jabuka i to pod državnom tajnom..Užas je da je PKB prodat AlDahri sa 17,000 ha zemljišta za 4700 eura po ha a sada treba da platimo 20 puta veću cenu da bi se otkupilo zemljište za put BG-ZR..Užas je što je Emiratima upravo prodata poslednja Srpska Luka Novi Sad pa sada plaćamo za istovar hiljade tona cevi za gasovod..Užas je da je Vučić odneo Klintonu, koji nas je bombardovao, 2 mil $ i još se izvinjavo..Užas je da je Vučić angažovao Blera za savetnika koji je proglašen Albanskim herojem zbog zasluga za bombardovanje Srbije..Užas je što Predsednik kaže da će sa migrantima, islamistima, da poveća natalitet Srba a još ni Kosovo nismo rešili. Užas je da Predsednik manipuliše sa sopstvenim narodom…Ima toga puno u ovoj užasnoj vladavini jednog čoveka!

      1. Bravo Mirjana, da dodam uzas je da toliko ,mnogo beslovesnih kaska za ovim uzasom od coveka ne shvatajuci da kradu i buducnost svoje dece.

      2. Bravo,Mirjana.Mogli bi do ujutro jos nabrajati sta je sve uzasno sto nam ovaj covek radi i sta je vec uradio, a posledice njegove vladavine osecacemo jos dugo nakon njegovog odlaska sa vlasti. I nasa deca i nasi unuci ako budu te nesrece da ostanu u ovoj zemlji.Ne samo uzasno, nego i monstuozno

        1. Tako je Mirjana. Zbog svih tih užasa mladost odlazi iz ove zemlje, zbog tih užasa umire kultura u ovoj zemlji, umiru ljudska prava, umire ljudsko dostojanstvo. Valjda Evropa neće predugo još čekati..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.