Aleksić: Probudila se tiha većina u Srbiji, opozicija u što širi blok za izbore

Ostavite komentar


  1. Ako se blok siri tako sto se stranke raspadaju i dele na vise stranaka, onda si u pravu Aleksicu, opozicija je bila nikad sira.

  2. A koji politički kurs obećavaš? Moraš to da kažeš, a ne samo ove političke fraze

  3. Jest brate, „došla voda do poda“ i ovako dalje ne ide, sada samo što širi opozicioni blok i Srbija ce biti na konju !
    Ali moj savet vam je da planirate i neku funkciju za „stranku zdravog razuma“ koju smo od Sojica preuzeli ja i moja komsinica „baba Rada“ sa zeljom da se „pridruzimo tom širokom bloku“

  4. Miki pa i ti imaš ženinu tetku, jeste da nije iz Kanade ali je iz Dinkićevog legla (Verica Kalanović – službenica Miše Beka u Luci Beograd).

  5. Ukoliko želimo istinski da spasimo Srbiju i građane od dalje propasti potrebno je da se odmah napravi sveobuhvatan plan – ŠTA JE REALNO MOGUĆE U OVAKVOJ KONSTELACIJI ODNOSA – i da se većine neodlučnih aktivira da Srbiju vratimo u civilizovane tokove !!!

  6. Уз сво поштовање власти, ал је га „дотерало цара до дувара“ људи заплашени за бедна радна места, не смеју да причају, многи и не знају, запошљавање по принципу што необразованији то баље радно место, боља плата, „командати“ вређају особље, а ко су ти? , па све чланови СНС-а, бахати, необразовани али пуни себе и свог вође, не дај боже да се „бог“ не помене за „заслуге“, као да плаћа из џепа, а плаћа од нашег новца, а ми ? ништа ћутимо, трпимо, побудите се људи скинимо јарам са врата заувек!

  7. Aleksiću brate mili pametno i racionalno zboriš…okupi sve što iole vredi u srbalja i ostalih građana ove ojađene zemlje i da zajedno oduvamo ovu pošast i jaram s vrata a onda u očišćenje države i celokupnog društva što će biti najteži deo posla.

  8. Skupštinske zasedanja iznedrila su nove ljude, među kojima je i Miroslav Aleksić! Hrabro i sa nespornim političkim talentom, izbio je u prvi plan. Uradio je ono što je bilo neophodno, izvršio je pregrupisavanje u sopstvenoj stranci da bi se to sprovelo i unutar opozicije! Sa što manje kolona, ali je potrebno da se opozicioni birače lakše odluče, a onda kada prodaju izbori ponovo napraviti realne koalicije!
    Naravno, ima još puno posla, npr. sredjivanje biračkih spiskova, ali nema vremena ako želimo da Srbija opstane!

  9. Nešto nije u redu s opozicionim „političarima“… Svi govore o izborima i procenama rezultata istih a slučajno ili namerno preskaču potpuno neravnopravne izborne uslove pod kojima su sve procene apsurdne. Sve u prisustvu činjenice da izborna regulativa garantuje jednake uslove svima ali se za primenu tih Zakona opozicija tek povremeno „bori“. Tek kad ih Lažov izvara i pokrade, počnu da kukaju. Bez, bar približno jednakih uslova za sve, ne treba izlaziti na izbore

  10. Tiha većina u Srbiji želi promene, kojoj i sam pripadam, želi promene, ali samo na bolje. Međutim, to nikako nije Aleksić, niti bilo ko od njegovih drugara.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.