„Da li je Rio Tinto uticao na izbore u Srbiji?“: Aleksić otkrio veze između „slučaja Gvineja“ i Jadra

Ostavite komentar


  1. Toliko je života oduzeo Rio Tinto od domicilnog stanovništva jer je tamošnja vlast na goloruki narod poslala plaćenike kojima ubijanje ne predstavlja problem. Sve to i još puno toga o zločinima Rio Tinta pročitajte na sajtu o rudarenju londonmining.

  2. Na svim izborima u Srbiji poslednjih 35 godina, mora pobediti opcija koja je po volji Moskve, a od skoro i Pekinga. Ko se u to ne uklapa, dobija metak.

  3. Narod primecuje ..ali jaki su ..imaju poslusnu vlast zasigurno potkupljenu..Jadar se mora odbraniti..

  4. U diktaturi nepomenika nema šanse da Rio Tinto ne prođe on oseća svoj kraj i samo mu je lova bitna za uživanje u Kini kad padne a nije svestan da će ga Kinezi prvi prodati za nastavak rudarenja al daj bože da što brže dođe taj trenutak dok još ima bar malčice Srbije !!!

Ostavite komentar


Politika

Nova.rs: Fotografija Aleksandra i Andreja Vučića u opštinskom kabinetu u Inđiji 10

Nova.rs: Fotografija Aleksandra i Andreja Vučića u opštinskom kabinetu u Inđiji

Predsednica Pokrajinske vlade Maja Gojković juče je posetila Inđiju, gde je dogovoreno kako će toj opštini biti dodeljena sredstva od skoro 50 miliona dinara za nekoliko projekata. Sve detalje sastanka objavio je gradonačelnik Inđije Marko Gašić, ali jedan detalj posebno nam je upao u oči - uramljena slika Aleksandra i Andreja Vučića nasred sale za sastanke te opštine.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.