Aleksić: Samo borba dovodi do rezultata

Ostavite komentar


  1. „Formiraće se nezavisna komisija koja će se baviti revizijom biračkog spiska“. Pa valjda smo do sad naučili da Vučiću ne treba verovati ni kad kaže „dobar dan“. A to kako će ta komisija da radi jedva čekam da vidim: nedostatak kvoruma, naprednjački prigovori na proceduru, beskrajna tumačenja prostih stvari… I na kraju – nismo stigli, al imali smo najbolju nameru, majke mi.

  2. Ali to i nije bilo teško.Kolektiv je rešenje
    za spas društva,kojeg više nema.Kolektivna igra ili kolektivna propast,svi malo oborite glavu u Ime Naroda.Tako i treba da vam se zove kampanja.Srećno.

  3. Тачно Алексићу,ја се једном побио са човеком од преко 2 метра и преко 100 килограма,а ја 174 и 70 кг,и резултат је био да сам завршио у ургентном центру,тако ћете и ви проћи на овим унапред покрадени изборима,само ћете Вучићу дати легитимитет лоповлука.

  4. Ma rezultati borbe na laziranim izborima su garantovani… videli smo u decembru, pa je nejasno o kakvoj borbi i rezultatima govori, Aleksic i druzina su se uspesno izborili da se lazirani izbori ponove u junu… nisam sigurna da je to rezultat za koji je potrebna bilo kakva borba.

  5. Borba podrazumeva praviti korake koji ne idu na ruku diktatoru, i poštovati potpisano, a ne davati legitimitet laznim izborima, sa šaku dinara, i 2 odbornička mesta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.